Sa vorbim despre casti profesionale!

Castile performante fac parte din categoria echipamente audio profesionale dar demonstreaza si educatie aleasa, atunci cand omul le asaza frumos sa auda numai el melodiile care-i plac. In autobuzul de la 19, 30 care duce navetistii, printre care multi liceeni dintr-un orasel micut in satul nostru a iesit un scandal monstruos si era gata sa degenereze in bataie.
De ce? Simplu: oamenii veneau obositi de la serviciu, unora le era foarte rau si nu mai spun ca elevii ocupasera toate locurile, ba mai puneau si ghiozdanele sa tina loc colegilor, dar ascultau manele pe telefoane, chiuiau si bateau din palme ca la nunta.
Exista libertate in alegerea genului muzical, dar cantecele care ne plac noua este posibil sa irite pe cei din jur si trebuie sa intelegem asta. Tocmai datorita diversitatii oamenilor si exigentelor lor exista: muzica pop, dance, latino, folk, jazz, populara, clasica, opera, opereta si toate celelalte genuri.
Castile demonstreaza doza maxima de respect fata de cei din jur. Poate in autobuzul sau in trenul respectiv sunt oameni in doliu sau grav bolnavi. Muzica noastra le ravaseste si mai mult durerea.
Sunt casti si casti si este o mare greseala sa bagam in urechi casti de calitate dubioasa care se pot demonta, iar piese minuscule din ele sa ne ajunga in timpan. Castile mi se pare ca ajuta sa controlam mai bine calitatea muzicii, daca si ele sunt de calitate.
In magazinul Xsound.ro exista o gama variata de casti bune, grupate in urmatoarele subcategorii:


-casti DJ
-casti HIFI
-casti studio
-casti cu microfon
-casti fara fir
-casti tobosar.
Orice DJ care se respecta isi cumpara cele mai bune casti specializate din magazinul prezentat mai sus, care acopera urechea si nu se introduc in acesta, deci riscurile sunt diminuate 100%. De fapt este util sa informez cititorii si despre acest lucru: castile nu se imprumuta, oameni buni! Oricat am parea de rai, de egoisti, dandu-le tuturor cand ni le cer ne putem alege cu infectii urate la ureche fiindca stiti foarte bine ca microbii se iau.
La acesta subcategorie sunt expuse pe cele doua pagini ale catalogului virtual 30 de produse realizate de 6 producatori de marca, limitele de preturi fiind: cea inferioara de 200 de lei, iar cea superioara de 1659 de lei.
4 modele de casti pentru studio asteapta sa fie comandate de profesionistii care au nevoie de ele, dar mult mai practice sunt castile cu microfon sa putem vorbi in timp ce ascultam inregistrari sau jucam online in echipa.
Castile cu microfon nu sunt deloc scumpe si faciliteaza comunicarea simultan cu ascultarea unor mesaje. Cele mai scumpe costa 230 de lei, un pret rezonabil daca ne gandim la cat de utile sunt: ele inlocuiesc telefonul daca exista un dispozitiv cu conexiune la internet, fara ca persoanele din jur sa poata auzi intreaga conversatie, ci numai replicile celui care poarta casti cu microfon.
Deosebit de interesante sunt si castile fara fir, dar sa nu uitam si castile special create pentru tobosari.
Producatorii s-au gandit la toate categoriile care manifesta dragostea fata de muzica si le-a pus la dispozitie casti sa auda perfect cantecele preferate si sa nu ii streseze pe cei din jur in niciun fel..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *