Comunicate de presa Internet

Rca-auto.ro te scuteste de amenda

Rca-auto.ro se gandeste la orice posesor de masina care isi doreste sa plece cu masina personala in concediu pe distanta lunga. Nici nu stiti cat de avantajos este sa ai asigurata mobilitatea si sa poti face de comun acord cu familia si cu cei care te insotesc cate popasuri doresti! Excursia la Cheile Bicazului mi-a mers la suflet din acest motiv. Am dorit sedinta foto pe stanci, si in bazarul cu produse de artizanat, acolo am oprit sa ne pozam. Am decis sa vizitam Cetatea Neamtului si Casa Memoriala Ion Creanga, am facut un ocol care sa ne permita acest lucru.
Am discutat cat de frustrati am fi fost sa depindem de un tren sau de un autocar si sa calatorim cu oameni straini care vorbesc urat si ne tulbura calatoria.
Concediile noastre de vis au fost posibile datorita firmei Rca-auto.ro care ne-a livrat la timp si la domiciliu RCA ieftin.
Fara aceasta polita de asigurare nu am fi avut curajul sa calatorim sute de kilometri din urmatoarele motive:
-riscam o amenda substantiala care ne-ar fi diminuat bugetul de vacanta si era pacat
-in cazul in care am fi fost implicati intr-un accident usor, fara polita am fi scos din buzunar sume astronomice
-polita de asigurare ajuta pe oricine sa nu isi intrerupa concediul si sa piarda rezervarea la hotel asigurand tractarea autoturismului avariat si punand la dispozitia asiguratului o masina buna pentru a isi continua calatoria.
Evident ca plecam la drum cu optimism, dar raul exista in univers, multi dintre partenerii nostril de trafic sunt neatenti si teribilisti, iar prevederea este mama intelepciunii. Imaginati-va cat de greu va este sa aveti copii multi in masina sau persoane bolnave si sensibile si sa fiti obligati sa va intoarceti cu trenul sau cu un alt mijloc de transport in comun aglomerat si sa nu gasiti nici locuri pentru toti. Imi amintesc ce obosita am ajuns la Iasi, cand am calatorit cu un accelerat din Ploiesti si neavand loc am stat mai mult in picioare. Fiindu-le mila de mine, oamenii care veneau din Bucuresti imi permiteau sa stau in locul lor, cand ieseau sa fumeze pe hol. Nu as dori nimanui o astfel de experienta, iar nedreptatea crasa consta in faptul ca pretul unui bilet cu loc sau fara este acelasi. Cum sa obligi un calator care sta 8 ore in picioare sa achite pretul unui bilet intreg???
Obtinerea unui rca ieftin nu ia mai mult de 2 minute, polita fiind livrata la adresa indicata in 24 de ore. Orice doritor isi poate calcula singur costul politei, completand formularul online cu datele corecte ale masinii.
Rca-ul este “servit la domiciliu”, asa cum este livrata pizza, fara alergatura inutila sau cheltuieli suplimentare.
Inainte de a stabili traseul excursiei prin tara, solicitati un rca de la firma care va asigura si masina la schimb in caz de accident sa fiti siguri ca nimic nu va va tulbura vacanta!
Puteti cumpara o polita de sigurare valabila 3 luni, 6 luni, 9 luni sau un an si va duceti linistit cu masina pana la capatul lumii..

No Comments Found

Leave a Reply