Profesionistii care va repara frigiderele intre orele 9-24

La inceput, oamenii carau bucati mari de gheata sa isi pastreze alimentele proaspete sau o marunteau si o puneau in bauturi sau preparate racoritoare, apoi au aparut frigiderele, adevarata mana cereasca la vreme de canicula.
Am auzit adesea spunandu-se:
-Noi vara mancam foarte putin!
Caldura excesiva, oboseala, insolatia taie pofta de mancare, dar fara racoritoare nu poti sta o clipa, mai ales daca locuiesti la etajele superioare ale unui bloc aflat in bataia soarelui.
O inghetata iti da putere sa te asezi in fata computerului si sa termini proiectul. Ai venit transpirat de la serviciu? Un pahar cu apa rece si o bucata de lamaie te ajuta sa te revigorezi. Frappe, ceai cu gheata, piure de fructe puse la congelat sau salata de fructe toate acestea sunt binevenite, cand soarele arde ca un cuptor.
Dar ce faci, cand frigiderul se defecteaza sau nu mai face fata caniculei?
Simplu: cauti reparatii frigidere sector 6 si ii contactezi pe cei de la Bazarka.ro fiindca toate evaluarile clientilor ii indica pe locul 1 in topul reparatorilor de aparate frigorifice. Daca arunci un ochi de cunoscator pe site-ul lor, iti dai seama singur ca sunt priceputi si seriosi, fiindca:
-lucreaza cu pricepere de la ora 9, la ora 24. Acest aspect demonstreaza grija ca frigiderele clientilor sa fie puse in folosinta cat mai repede cu putiinta.
-ofera 1 an garantie la toate piesele pe care le inlocuiesc demonstrand ca pretuiesc banii clientilor si le ofera in schimbul lor munca de calitate premium. Termenul generos de garantie la piesele de schimb, garanteaza o sursa serioasa de piese.
-acest furnizor de servicii nu are zile libere. Frigiderele, combinele frigorifice, sistemele de climatizare se repara de luni, pana duminica inclusiv, dupa orarul care ne lasa muti de uimire.
-pretul se comunica inainte de inceperea reparatiei propriu-zise, la domiciliul solicitantului sau la sediul firmei, un alt aspect foarte elegant, fiindca multi furnizori de servicii spun la sfarsitul manoperei un pret exorbitant, care aproape te determina sa renunti la bunul respectiv.
-profesionistii se deplaseaza la domiciliu clientului sau la sediul firmei respective, atat pentru reparatii, cat si pentru constatare/depistare de defectiuni. In cazul in care pentru reparatii se apeleaza la alti furnizori de servicii pentru deplasare la domiciliu si diagnoza se solicita suma de 30 de lei.
-serviciile sunt diversificate fiind oferite persoanelor fizice, dar si firmelor, societatilor, supermarketurilor. Imaginati-va ca detineti un magazine alimentar, iar frigiderul plin cu mezeluri s-a defectat pe caldura asta! Nu trebuie sa intrati in panica, in orice zi a saptamanii s-ar intampla acest fapt, fiindca ei sunt la post, vin si il repara.
Exista doua numere de telefon la care pot fi contactati: 0763.658.041 sau 0766.252.316 sau la adresa de mail contact@bazarka.ro.
Multi intreprinzatori au declarat ca au fost scapati de faliment prin interventia salutara a acestor reperatori de frigidere, care intervin prompt. Cofetarii cunoscute, gelaterii si hipermarketuri si-au scapat marfa de la alterare datorita celor care au reparat prompt aparatele frigorifice.
Aveti probleme cu frigiderul si nu aveti unde sa pastrati racoritoarele pentru familie si oaspetii care va trec pragul? Sunati acum, iar cei mai priceputi reparatori de aparate frigorifice vor fi la dumneavoastra!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *