Grija fata de paznic

Paznicul este un salariat important al unitatii, de aceea grija fata de el trebuie sa fie maxima. In zilele toride ale verii este ideal sa i se puna la dispozitie o incapere racoroasa unde sa stea la umbra, bine amplasata, astfel incat ochiul sau vigilent sa poata supraveghea totul.
Intr-o cabina de paza cel care are grija de bunurile unitatii si nu lasa pe oricine sa intre pe porti, merita un ventilator vara si dotari care sa ii permita pastrarea igienei personale. Fiindca isi petrece jumatate din viata aici, cabina trebuie facuta din materiale nondaunatoare fata de corpul sau, care sa nu-i puna sanatatea in pericol.
Magazinul Cabine-containere.ro pune la dispozitia firmelor gherete de paza facute din cele mai bune materiale. Acoperisul din tabla galvanizata (nu rugineste) este captusit cu vata minerala, aspect care asigura izolarea incaperii de ger sau de caldura excesiva de afara.
Si peretii exteriori sunt izolati termic si proiectati sa reziste mult timp. Cabina poate fi relocata oricand si plasata dupa nevoile cumparatorului. Atat proiectarea, cat si folosirea materialelor ignifuge la fabricarea cabinei de paza garanteaza securitatea celor care stau in ea 100%.
Cabinele de paza sunt utile in orice anotimp si reprezinta investitii necesare.
Paznicul se refugiaza in ele de cate ori nu poate sta afara, sub cerul liber.
Cabina de paza ofera adapost de vant, de ploaie, de canicula si praf, dar si de gerul care crapa pietrele fara mila.
In plus, paznicul nu poate fi tinut 12 ore in picioare, iar bunurile sale trebuie pastrate in siguranta. In ghereta sa dispune de un cuier si de o polita si isi poate spori confortul cu scaun, resou sau ventilator, tot ceea ce ii face munca mai usoara. Rezistente la socuri si cutremure, ele pot fi amplasate la portile institutiilor, dar si la intrarea in parcuri.
La toate aceste calitati care o fac sa conduca detasat in topul celor mai solicitate si vandute containere, cabina de paza are si un aspect frumos, elegant si modern.
Nu se cade ca la intrarea intr-o locatie sa fie o cabina de paza veche, improvizata, din materiale care ruginesc sau se scorojesc! Ca sa vada tot ce misca in intreprindere, cabina de paza este prevazuta cu ferestre de dimensiuni generoase, dar si cu un geam minuscul asezat si pe usa. Magazinul prezentat mai sus, unul dintre cele mai bune de profil, pune la dispozitia intreprinzatorilor si containere pentru santiere, care pot fi completate cu cabine de dus si wc-uri.
Aceste constructii sunt deosebit de utile pentru ca sunt relocabile patand fi amplasate acolo unde este nevoie de ele.
Grija fata de paznic se manifesta prin punerea la dipozitia acestuia un spatiu securizat de unde sa isi desfasoare activitatea in conditii decente.
Din cabina sa, paznicul poate suna la 112 in caz de forta majora, fiind astfel la adapost de raufacatori.
Ideale pe santiere, acolo unde au loc lucrari provizorii, dar si in arealurile securizate, aceste tipuri de cosntructii sunt usoare si rezistente fiind deosebit de utile. Ele nu necesita proiectare, nici autorizatie, iar cheltuielile legate de intretinerea lor sunt minime..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *