articole Comunicat de presa Comunicate de presa

Schimbati-va parbrizul inainte de a pleca in concediu cu masina!

O piatra, a fost suficienta o piatra impertinenta care a sarit cu forta in parbriz si l-a crapat. Fisura arata dizgratios fiindca este plasata in fata masinii si este ca o cicatrice urata ce nu poate fi cosmetizata.

Dincolo de faptul ca urateste frumusete de autoturism, la un soc puternic, la o zdruncinatura, suprafata de sticla afectata de piatra se poate dezintegra in zeci de cioburi, iar acestea pot rani grav pe cei din masina.

Vremea concediilor bate la usa, dar nu plecati inainte de a monta un parbriz nou-nout care sa fie fixat cu simtul raspunderii, profesionalism si consumabile de calitate de catre profesionisti.

Nu invocati lipsa timpului, fiindca politia rutiera nu va sta la discutii cu voi, ci va va aplica amenzi uriase pentru parbrizul fisurat!

In plus, in Romania avem cea mai buna firma care se ocupa de montaj parbrize auto la domiciliu pentru toate marcile de autoturisme, dat si pentru autocamioane, autoutilitare si utilaje. In pauza de masa de la birou poti intra pe site-ul firmei si poti solicita o programare prin completarea formularului online sau contactandu-i telefonic.

Nu iti ia mai mult de 5-10 minute aceste operatiuni fiindca pagina lor virtuala se incarca foarte usor si este deosebit de prietenoasa cu vizitatorii.
Ce trebuie sa mai stiti?
1.In ziua stabilita vor veni acasa cu tot ceea ce este necesar si fiindca sunt priceputi si lucreaza in echipa, intr-o ora, cel mult, veti avea parbriz nou la masina.
2.Atat parbrizul, cat si consumabilele sunt de calitate premium, astfel ca manopera si geamul sunt garantate 2 ani, daca se respecta instructiunile de folosire. Este necesar ca masina sa nu fie dusa la spalatorie dupa montarea parbrizului, parcarea sa se faca pe o suprafata perfect dreapta, nu inclinata si sa nu se utilizeze cricul, pana cand se intaresc solutiile respective.
3.In cazul in care se impune schimbarea urgenta a parbrizului, echipa va rezolva problema fiindca la ei se lucreaza si sambata si duminica.
4.Parbrizeacasa.ro reuneste cei mai buni specialisti in domeniu din Romania, iar clientii sunt 100% satisfacuti de etanseizarea de cea mai buna calitate pe care o obtin in urma montajului realizat de acestia. Cand parbrizele sau geamurile laterale nu sunt montate corespunzator, sanatatea celor din masina este afectata fiindca: prin locurile neizolate intra curent, ger, stropi de ploaie, mult praf, noxe si zgomotul infernal de afara.

Sper ca ti-am prezentat suficiente motive sa nu pleci la un drum asa de lung cu parbrizul crapat, mai ales ca dureaza cateva ore pana cand specialistii vin acasa la tine cu altul nou si ti-l schimba. Tot ei se ocupa si de demontarea cu grija a celui vechi sa nu iti fie greu.
Nu trebuie sa te deplasezi pentru a avea un parbriz nou, etans la masina nici pana la coltul strazii fiindca programarea este digitalizata, comunicare eficienta dintre clienti si furnizorii de servicii se realizeaza telefonic sau online.

Abia cand echipa ajunge la domiciliu si dupa efectuarea manoperei invita beneficiarul sa inspecteze montajul, comunicarea are loc fata in fata.
Cine ar fi crezut ca de dragul omului modern, aflat in mare criza de timp, se vor dezvolta astfel de servicii utile care asigura mobilitatea securizata a familiei???.

No Comments Found

Leave a Reply