Fără categorie

Redresoare auto

Pentru ce sunt redresoarele auto? Evident pentru masini. Aceste dispozitive au fost inventate cu scopul de a reporni o baterie “goala”.

Desigur, multi sunt sceptici si nu cred ca li se poate intampla asa ceva vreodata, insa sunt foarte multe cazuri in care soferii raman adesea fara bateria la masina. Bateria se poate descarca din cauza excesului de consum electric pe masina sau a frigului de afara. In special acum, cand ne aflam in pragul unei ierni atat de reci, este mereu indicat sa detii un astfel de dispozitiv in portbagaj.

Site-ul e-acumulatori.ro este lcoul de unde poti gasi redresoare auto la preturi foarte bune si poti avea siguranta ca achizitionezi un produs de calitate, de fiecare data. La inceput, nici eu nu am crezut ca voi ramane cu bateria descarcata la masina, insa odata ce mi s-a intamplat m-am convins ca trebuie sa fiu pregatit in permanenta. De aceea, am cautat solutii si am gasit site-ul e-acumulatori ro. Citind recenziile pe internet si opiniile pe forumuri, am decis sa cumpar un redresor auto in cazul in care voi avea ghinionul sa mi se termine bateria.

Desi pe site sunt foarte multe produse de acest tip, am ales modelul HTDC 5000 cod 1242500.

Acest produs este un incarcator 3 in 1, multifunctional care mentine si testeaza bateriile cu plumb, acid si gel AGM.

Acest incarcator multifunctional ofera:

  • Tehnica de incarcare si software avansat in control
  • Monitorizeaza automat procesul de incarcare, avand functia ce impiedica supraincarcarea
  • Detine fucntia de testare si diagnosticare a acumulatorilor
  • Afiseaza pe un ecran LCD, prin LED-uri colorate, nivelul de incarcare si tensiunea curentului.

Produsul este exceptional si usor de folosit. De asemenea, nu ocupa deloc spatiu si poate fi pozitionat oriunde in masina. De cand l-am cumparat, nu am mai scos dispozitivul din masina, deoarece vreau sa fiu mereu pregatit. Au existat dimineti in care a trebuit sa imi alimentez vecinii de scara, care ramaneau fara baterie.

Avand in vedere pretul foarte avantajos, nu vad de ce orice sofer nu ar face o astfel de investitie. Este un dispozitiv sigur, care asigura “viata” constanta bateriei de masina. Chiar daca multi spun ca poti shimba bateria, eu prefer sa o incarc de cate ori este nevoie pentru a economisi si pentru a nu face rau mediului inconjurator.

Din punctul meu de vedere este investitia perfecta pe care o poate face un sofer pentru masina sa. Niciodata nu stii cand te poate lasa bateria si de aceea este bine sa fii pregatit la orice ora. Acest dispotiv este foarte accesibil financiar si magazinul e-acumulatori.ro ofera garantie.

Recomand magazinul celor de la e-acumulatori.ro, deoarece sunt cel mai bun exemplu de magazin modern care se gandesc la metode alternative pentru stocarea energiei.

No Comments Found

Leave a Reply