Fără categorie

O carte de povesti magica

Unul din cei mai cunoscuti scriitori maghiari din Romania, Fodor Sandor, a incantat generatii de copii cu povestea Cipi, acest pitic urias. In afara de aceasta poveste, Fodor Sandor a mai scris un numar impresionant de romane precum si carti pentru copii, traduse in mai multe limbi straine. Insa, povestirile cu Cipi sunt printre cele mai cunoscute. De fapt, cartea este considerata o adevarata capodopera a literaturii pentu copii, cu intamplari fantastice si amuzante care fac deliciul lecturii nu numai pentru cei mici, dar si pentru parinti si bunici.

Cartea Cipi, acest pitic urias este disponibila la librariadelfin.ro, la un pret exceptional. Editia disponibila pe site are ilustratiile originale din anul 1970, atunci cand povestea a vazut lumina tiparului pentru prima data. Copiii vor fi incantati sa afle despre simpaticul Cipi, piticul care rezolva adesea neintelegerile dintre animale. El traia in padure alaturi de Iepure, Arici, Ticalosul de purcel Mistret, Pasare si alti prietenii ai sai. In carte sunt mai multe povestiri haioase despre peripetiile  prin care trece Cipi. Ba se indragosteste de Scanteioara, ba devine rau deoarece vietuitoarele padurii radeau de el, ba vrea sa creasca si multe altele.

Minunatat carte este o lectura placuta, mai ales in vacantele copiilor, cand acestia vor sa se relaxeze. Povestile ii vor trimite pe micuti in minunata lume a padurii, dezavaluindu-le secretele codrilor si graiul animalelor.

Cartea are 164 de pagini, fiind numai buna pentru o lectura stufoasa. Faptul ca sunt mai multe povesti, face ca lectura sa fie mai interesanta si mereu antrenanta. Puteti face cadou aceasta carte minunata unui copil cu ocazia zilei de nastere sau a sarbatorilor, ori, pur si simplu, pentru ca doriti sa ii oferiti celui mic o lectura placuta. Mai mult, sunt convins ca multe persoane care au crescut citind aceasta poveste, o vor achizitiona, pur si simplu, pentru a-si aduce aminte de copilarie si a retrai aventurile pline de haz ale lui Cipi si ale prietenilor sai din padure.

Indiferent de motivul pentru care doriti sa achizitionati cartea, librariadelfin.ro va pune la dispozitie un frumos exemplar, cu ilustraii originale, ce poate fi la voi acasa in maxim 72 de ore. Plata se face ramburs.

 

 

No Comments Found

Leave a Reply