Relatari din jungla

Unul dintre ce le mai recente videoclipuri din traficul Bucurestean ne arata cum sta treaba intre un taximetrist si un biciclist.Am senzatia ca daca iesea din masina taximetristul se ajungea la mai rau.Bine ca au avut vreunul dintre ei arma la ei ca direct la stiri ne vedeam…

10 thoughts on “Relatari din jungla

  1. Da interesant filmuletul!Eu ador mersul pe bicicleta,in afara de faptul ca e ceva recreativ e sanatate curata, treaba e ca in romania nu ai pista speciala pentru biciclisti si nu sunt protejati, in Germania, Austria Franta,Elvetia, etc biciclistii au cea mai mare prioritate, nu vezi masini cite biciclete vezi, cel mai mult imi plac olandezii un cos mic in fata , ptr copilul cel mic si un cos un pic mai mare in spate , ca un carucior, ptr copilul mai mare ,si bicicleta e condusa de mamica .Asta e sanatate curata.

  2. Videoclipul asta e chiar beton asa ca si amuzament zic :)). Cel mai destept cedeaza in cazul asta se pare, taximetristul.

  3. Nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva:)), daca imi povestea cineva asa ceva nu credeam…si a luat si bicicleta si a inceput sa arunce in masina la ala:))

  4. Pai soferul n-a coborat ca i-a trantit biciclistul portiera de fiecare data. Tipica este reactia femeii care se ia tot de taximetrist, care n-a avut „bunul simt” sa stea inchis in masina si sa primeasca toate loviturile pe care biciclistul le aplica masinii. Biciclist bineinteles protejat de anonimitatea ochelarilor de soare si lipsa numarului de inmatriculare.

  5. Nu inteleg nervozitatea asta in exces la noi. In special in trafic, la fel ma enervez si eu. Si chiar nu stiu de ce.

  6. Mda, pai nu ar trebuii sa avem pretentii de la romanii nostri. Ei stiu sa rezolve problemele doar intr-un singur fel, adica, ca in videoclipul de mai sus…

Comments are closed.