Personale

Computere industriale.

Nevoie de computere industriale de mare performanta odata cu dezvoltarea industriala este o necesitate a secolului 21 capabile sa functioneze la parametri inalti, indiferent de conditii.Aceste computere beneficiaza optional, in situatii de remanenta, chiar si de sisteme de stocare avansate astfel incat toate datele sa fie salvate instantaneu, inainte ca o eventuala pana de curent sa aiba loc.de multe ori am mers la supermarchet si un exemplu de computer industrial cu care ne putem intalni este cititorul de bare.

IDmag au cititoare iar unul dintre ele  este scannerul DS3508 care are abilitatea de a citi atat codurile de bare 1D cat si cele 2D. Indiferent de modelul cititorului de bare acesta duce la maximizarea productivitatii de lucru chiar si in mediile cele mai solicitante, stresante. cu ajutorul acestuia se pot citi si codurile de bare necorespunzatoare, pros tiparite sau chiar deteriorate.Prezinta usurina in manuire, datorita dimensiunii, atat cu o mana sau cu ambele, avand rolul de a reduce oboseala marind senzatia de confort chiar si atunci cand se lucreaza la o intensitate ridicata.

Deschiderea unei mici afaceri necesita cateva investiti minime.Pornirea unei afaceri nu este extrem de dificilă, dar din păcate 90% din afacerile noi lansate se inchid in primul an. Pornirea unei afaceri de succes, cu sanse reale de crestere presupune insa inventivitate, planificare si multă muncă.Fiecare afacere este diferită si este destul de greu să găsesti o solutie universală care sa conducă la succes in afaceri.

Chiar dacă pe termen scurt gasesti solutii pentru a se asigura fluxul de lichidităti, asa cum am arătat la punctul precedent, dacă pe termen lung veniturile nu se mentin continuu la un nivel mai ridicat decat cel al costurilor nu putem avea o afacere profitabilă.

Cand o afacere incepe să meargă bine apare tentatia de a investi in noi spatii, noi echipamente si de crestere a numarului de angajati pentru a face lucrurile să mergă cu mai putin efort. In principiu a investi in spatii, echipamente, cresterea stocurilor sau angajarea de personal suplimentar e bine..

1 Comment

  • Iulian

    Adevarul este ca orice companie mare are nevoie de o infrastructura bazata pe computere industriale.

    Reply

Leave a Reply