Personale

Relatia la distanta

Cat este de important sa ii faci un cadou unei persoane iubite? Si cat de important este ca acea persoana sa primeasca cadoul pe care il vrei tu cat mai repede, asta daca bineinteles, nu esti aproape de ea si iti doresti ca intr-o zi mai speciala sau nu – pentru ca nu trebuie sa fie o zi speciala pentru a face cadou unei persoane iubite – sau poate ca este intr-un alt oras.

Vedem acum ca este la moda sa ai o relatie de la distant pentru ca trebuie, in primul rand, sa ai grija de cariera ta, sa faci treaba pe plan professional si, in al doilea rand, daca va intalniti atunci cand aveti liber amandoi nu mai stati atata timp stresati. Nu va mai bateti capul cu atatea griji.

cadouri vintage

 

De aceea, sa faci niste cadouri vintage unei persoane pe care o consideri tare draga si pe care ai vrea sa o vezi langa tine mereu este mare lucru. Mai ales daca ajungi sa simti aceste lucruri si ea este la distanta. Cred ca, de fapt, acest lucru se numeste atractie si putina intuitie.

Sa stii ca te vrea si sa stie ca o vrei in zilele de astazi au devenit mare lucru. Iar atunci cand o sa ii trimiti un cadou vintage, asa cum ii place ei, o sa iti respecte gestul si, chiar mai mult decat atat, sunt sigur ca o sa iti spuna ca ai facut o alegere foarte buna atunci cand ai ales cadoul respectiv pentru ca este exact asa cum si l-a dorit..

No Comments Found

Leave a Reply