Avantajele creditelor

Vrei sa iti faci un credit auto, iar timpul liber nu e deloc in favoarea ta? VreauCredit.ro iti ofera oportunitatea de a consulta foarte repede cele mai avantajoase oferte de credit de la bancile emitente din Romania. Astfel, esti scutit de drumuri la fiecare banca in parte si poti afla detalii mai multe despre rata lunara, dobanda, DAE, poti compara ofertele si poti citi mai multe detalii despre oferta respectiva. Partea buna e ca, fata de metoda clasica de a aplica pentru un credit, aceea de a merge la o banca si daca accepta cererea ai si pornit spre semnarea contractului, ei bine, pe acest site vei avea de unde alege, rezumandu-te 100% la cea mai avantajoasa oferta posibila.

De exemplu, daca doresti sa achizitionezi o masina second-hand pentru fiul tau care tocmai invata pentru examenul de conducere, poti intra pe VreauCredit.ro, la sectiunea de credite auto, selectezi credit pentru masini second-hand, introduci suma pe care doresti sa o imprumuti, alaturi de moneda dorita, perioada imprumutului si site-ul iti va afisa o lista cu ofertele de la toate bancile emitente din Romania. Dupa ce gasesti cea mai avantajoasa oferta, ai posibilitatea de a aplica pentru creditul respectiv prin metoda online, doar daca banca emitenta suporta o astfel de metoda de aplicare.

Stiu chiar un prieten care a folosit site-ul VreauCredit.ro in cautarea unui credit auto. Acolo a rasfoit toate ofertele si cand a gasit-o pe cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar, a aplicat online, a reusit cu succes si apoi si-a achizitionat masina mult dorita. Numai bine, la scurt timp si-a luat si permisul de conducere, iar acum omul e un mare aventurier pe soselele din Romania, mandru ca a reusit sa achizitioneze ceea ce si-a propus. Partea foarte buna e ca nu a pierdut mult timp pentru a ajunge sa gaseasca cea mai buna oferta de credit auto.

VreauCredit.ro este un site foarte eficient de informare si comparare a ofertelor intre bancile emitente, site-ul fiind partener cu peste 30 de banci din Romania. In functie de banca emitenta, utilizatorul poate aplica pentru un credit chiar prin metoda online. Printre bancile care suporta o astfel de metoda de aplicare pentru credit se afla: ING Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Citibank si altele.