Un tip de lenjerie

Eu tot timpul am spus ca trebuie, trebuie si iar trebuie sa iti schimbi foarte des lenjerii de pat outlet. Si trebuie sa le schimbi mereu cu ceva lenjerii de pat Pucioasa pentru ca sunt foarte bune, mai ales vara. Stiti ca de fiecare data cand vine vara si incep caldurile, noi transpiram in pat de ne sar capacele? Bun, asta e din cauza lenjeriei de pat. Fie ca vrei lenjerii de pat ieftine sau la un pret pe care numai tu il poti achizitiona, fie ca nu, trebuie sa fii pus cu picioarele pe pamant pentru ca bumbacul te salveaza de multe situatii.

_vyr_68D7-35-5D033

 

 

Imi amintesc cum ma trezeam asta vara ca sa ma sterg pe frunte si pe tot corpul pentru ca efectiv nu mai suportam sa stau in transpiratia aceea. De aceea, acum m-am gandit sa-mi fac o comanda si de lenjerii de pat 3d. In primul rand, sunt foarte misto si imi plac tare mult. In al doilea rand, vreau sa testez sa vad daca intr-adevar este asa cum spun multi: ca materialul din care sunt facute lenjeriile 3d pentru pat sunt bune si, mai mult decat atat, nu transpiri atunci cand vrei sa dormi si tu linistit.

Si eu am un amic care mi-a spus ca pana nu incerci lucruri noi degeaba iti faci o parere de la altii. Ca ei sunt diferiti fata de tine, ei nu sunt cum esti tu. Si ceea ce lor le place, poate tie nu iti place. De aceea, va spuneam ca o sa-mi iau cu ocazia sarbatorilor pascale – pentru ca, iata, am un buget stabilit – si lenjerii de pat ca sa dorm bine noaptea si sa o las mai moale cu transpiratia pentru ca pana la urma trebuie sa se inventeze si un material care sa fie ac de cojocul acestei probleme.