Comunicat de presa

Reparatii cutii automate – Flexibilitate și fiabilitate !

 

 

 

Flexibilitatea și fiabilitatea sunt factori importanți în reparatii cutii automate, iar cutiile noastre de viteze pot crește puterea de funcționare a fabricii, păstrând în același timp dimensiunile originale. Reparatii cutii automate acoperă cutia de viteze.

Reparatii cutii automate excelează acolo unde eșecul nu este o opțiune și tocmai asta facem atunci când trebuie să furnizăm produse de înaltă calitate și fiabile în zonele critice ale industriei auto. Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în întreaga industrie auto, datorită flexibilității și fiabilității, făcându-le o alegere ideală în ceea ce privește reparatii cutii automate.

Oferim o gamă completă de servicii de remanufacturare pentru orice tip sau marca de cutie de viteze la fața locului sau la garajul nostru unde ne-am adunat expertiză în soluțiile cutiei de viteze. Odată ce cutia de viteze ajunge la noi, recondiționăm unitatea după un proces standardizat constând din:

Demontarea și evaluarea condițiilor

Retehnologizare

Testarea finală

Inginerii de service sunt echipați cu instrumentele și competențele potrivite pentru a face evaluări expert în cutia de viteze la fața locului. O combinație de inspecție vizuală, monitorizarea vibrațiilor și analiza uleiului permite inginerilor de service să tragă concluzii cu privire la condițiile cutiei de viteze. Această inspecție devine o diagnosticare completă a valorii adăugate pentru proprietarul sau utilizatorul cutiei de viteze, oferind în același timp o initiere despre cauza esențială a defecțiunii, permițând inginerilor auto să recomande un proces de recondiționare sau o actualizare completă.

Inginerii pot face reparatii cutii automate la nivelul următor cu upgrade-uri pentru îmbunătățirea fiabilității și performanței cutiei automate. După evaluarea și recondiționarea completă a mașinii, proiectul este verificat și revizuit în scopul îmbunătățirii sistemului de cutii de viteze prin optimizarea rulmenților, a angrenajelor și a etanșărilor. Îmbunătățirile pot crește cuplul de ieșire al transmisiei, factorul de serviciu sau pot prelungi durata de viață a întregului sistem. Mai mult, lubrifierea lagărelor și a angrenajelor cutiei de viteze este optimizată pentru a se potrivi cu noul nivel de performanță.

Punerea în funcțiune poate ajuta la optimizarea duratei de viață a cutiei de viteze și a transmisiei. Puteți să vă bazați pe Reparatii cutii automate pentru a instala corect unitatea recondiționată, pentru a o alinia cu motorul electric și pentru a efectua corect prima pornire. În condițiile nominale de lucru (sarcină, viteză și temperatură), se poate realiza o achiziție de vibrații pentru a seta baza pentru comparații viitoare. Serviciile de diagnoză reprezintă cea mai bună modalitate de a păstra monitorizarea continuă și funcționarea optimă a aparatului dumneavoastră recondiționate după punerea în funcțiune.

Servicii și instrumente de aliniere

Alinierea necorespunzătoare poate duce la supraîncărcarea cutiei de viteze și a motorului, la pierderea excesivă a cuplului și la defectarea prematură. Uneltele de aliniere asigură alinierea precisă a arborelui si a rotiilor dintate.

Prima pornire a cutiei de viteze

Inginerii nostri pornesc cutia de viteze și o introduc progresiv până la viteza nominală de rotație. Temperatura fiecărui rulment este verificată, măsurând valorile la intervale definite. După ce cutia de viteze a atins temperatura de funcționare, este pregătită pentru achiziția de vibrații.

Cutie de amprentă cu vibrații la cutia de viteze

Înregistrarea unei amprente de vibrații a întregului sistem după instalare ajută la monitorizarea materialului și la înțelegerea și evaluarea sănătății sale periodice în timp. În plus, Reparatii cutii automate vă poate sprijini în crearea unei linii de bază a vibrațiilor pentru cutiile de viteze nou instalate, pentru compararea și analiza viitoarelor vibrații..

No Comments Found

Leave a Reply