Comunicate de presa

Reparatii cutii viteze automate – convenabil pentru dumneavoastra !

Reparatii cutii viteze automate sunt mândri să fie una dintre cele mai longevive companii de  reparatii cutii viteze automate din tara. Afacerea noastră independentă si se mândrește cu experiență vasta in industrie. Suntem specialiști in Reparatii cutii viteze automate oferind un serviciu imbatabil la prețuri accesibile. Servim clienți privați și comercianți din toata tara.

Am câștigat reputația de Reparatii cutii viteze automate și specialist în cutii de viteze DSG printre clienții noștri loiali. Acest lucru se datorează calității ridicate a manoperei pe care o oferim, inclusiv dezmembrarea vehiculelor pentru a descoperi sursa problemei într-o manieră dedicată și eficientă.

Facem procesul de transmisie automată și reparații automate ale cutiilor de viteze într-un mod mai convenabil, prin efectuarea unui serviciu de colectare și livrare, în cazul în care clienții noștri nu pot vizita atelierul nostru personal.

Pe baza datelor colectate din diagnosticarea vehiculelor, tehnicienii noștri instruiți efectuează toate tipurile de reparații automate ale cutiei de viteze, inclusiv recondiționarea, reconstrucția și înlocuirea cutiilor de viteze automate și cea mai recentă cutie de viteze DSG. De asemenea, efectuăm reparații pentru mecatronica și unitatea de comandă interioară.

Dacă proprietarii de vehicule se confruntă cu probleme cu cutia de viteze automată, experții noștri utilizează cele mai recente echipamente de diagnosticare și au pregătirea și calificările necesare pentru efectuarea lucrărilor de identificare a defecțiunilor.

Prin introducerea în unitatea de control al motorului (ECU) și în modulul de comandă a transmisiei (TCM) pentru a strânge informațiile relevante, specialiștii noștri de transmisie automată sunt capabili să determine serviciul de care aveți nevoie.

Dacă șoferii din tara au nevoie de o cutie de viteze automată nouă sau recondiționată, ne cunoaștem drumul în jurul oricărui tip de vehicul.

Serviciile pe care le oferim includ:

Reparații automate ale transmisiilor pentru clienții nostri

Recondiționarea și reconstrucția unităților de transmisie automată

Repararea, înlocuirea și reprogramarea modulelor automate de control al transmisiei (TCM) și a mecatronicii interioare

Diagnosticarea vehiculelor pentru clienții din zonele apropiate

Recondiționarea și reconstruirea unităților de transfer manual și automat

Drenarea și înlocuirea lichidelor de transmisie automată pe toate autovehiculele și vehiculele utilitare ușoare.

Reparatii cutii viteze automate ofera o garanție standard de 12 luni pentru execuția noastră și avem garanții extinse disponibile (nu sunt garantate de asigurare). Compania noastră este pe deplin asigurată și protejată cu răspundere publică și asigurare de răspundere civilă a angajatorului.

Suntem foarte bucuroși să oferim un serviciu complet de montaj pentru toate tipurile de vehicule – moderne și clasice. Însăși natura preluării cutiei de viteze înseamnă că suntem experți în montarea ambreiajelor și volantului, dacă aceasta este tot ceea ce aveți nevoie. Dacă aveți întrebări cu privire la oricare dintre serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți un e-mail sau, alternativ, puteți să discutați cu unul dintre membrii echipelor noastre prietenoase.

Experiența în repararea autovehiculelor și în special transmisiile și reparațiile cutiei automate, Reparatii cutii de viteze automate poate oferi un serviciu de reparații care să exceleze atât prin experiență cât și prin folosirea celor mai recente echipamente tehnice de diagnosticare a defecțiunilor. Oferim servicii excelente pentru clienți și toate lucrările sunt garantate!

 

 .

No Comments Found

Leave a Reply