Internet

Sa ai lumea la gat cu un sirag de margele

Nu doresc sa am lumea la picioare. Uneori mi-e frica sa calc pe o frunza, sa strivesc sub talpa o gaza sau o floare. E-crystals.com imi pune lumea la incheietura, pe deget sau la gat cu margele semipretioase.

E minunat sa ai atata stralucire, culoare si protectie la indemana! Piatra oceanului sa fie acolo albastra, pura.Inchid ochii si imaginea margelelor din acvamarin ma incalzeste placut. Simt mangaierea razelor solare si aud soaptele de admiratie de pe plaja: „Fata asta poarta valurile la gat”.

Cine vrea sa fie protejat in calatoriile pe apa si in aer sa poarte acvamarin. Sa nu credeti ca margelele sunt vesta sau colacul de salvare, ci purtandu-le iti atrag mereu atentia: „Ai grija! Nu te aventura in larg! Cineva te asteapta acasa.”
O fata care are ochi albastri cu margele de acvamarin pare ca are ochi de margele, margele din valuri, oceanele lumii la gat si puterea de a racori o lume aflata in flacari. Tu, cel care o iubesti in tacere, pune-i salba de ape la gat, racoreste-o cu un colier de pietre semipretioase si vei primi in schimb inima ei in care infloresc etern crinii iubirii.

Femeia, fiinta iubirii pure, merita sa poarte agate, pietrele iubirii pure. Margelele din agat vor alunga gelozia aducand increderea in partener si in puterea de seductie personala. Ele vor sterge fobiile, frustrarile, dezamagirile, depresiile si sentimentele de vinovatie. Agatele sunt pietrele care atrag tot ceea ce este bun in univers: generozitatea, bunatatea, echilibrul, tolerenta si capacitatea de iertare.

Amazonitul, piatra care contopeste verdele ierbii si al padurilor cu albastrul cerului nesfarsit si al apelor, vindeca, protejeaza si fidelizeaza. Asaza-i cu toata dragostea din lume margele de amazonite in jurul gatului alb si perfect de lebada si te va alege partener pe viata! Va simti in imina energia iubirii tale si nu va avea ochi pentru altcineva.
Cu amazonite vindeci ranile din piept cauzate de rautatea celor din jur sau de propria naivitate, actele sinucigase de nemultumire fata de propria imagine si biciuirea trupului si sufletului pentru a obtine ceea ce practic este imposibil.

Amazonitul este piatra limitarii si consolarii in sens protectiv. O putem numi si piatra semipretioasa a salvarii fiindca nu te lasa sa te aventurezi „dincolo de geamandura”.
Ametistul tempereaza. Oferiti-l femeii Vulcan care se infurie repede si este vesnic nemultumita, de i-ai pune o avere la picioare! Cu atata stralucire violet la gat, creativitatea va atinge cote maxime, iar impacarea dintre oameni va fi asigurata.

Se spune ca margelele din pietre semipretioase sunt confidenti tacuti si ca in vechime, femeile obisnuiau sa se retraga intr-un loc sigur si sa le vorbeasca pietrelor semipretioase.
Legendele spun ca acestea le indeplineau dorinte ascunse: sa se casatoreasca, sa aiba copii cu barbatul iubit, sa reuseasca si sa se descurce in viata.

Spovedania margelelor poate avea caracter terapeutic fiindca usureaza sufletul, iar cineva, acolo sus aude si indeplineste un vis nevinovat.
Margele, margele si toata stralucirea lumii in ele!

.

No Comments Found

Leave a Reply