Personale

Epilator cu ceara  – variante si decizii


Fara doar si poate, epilarea a devenit o parte absolut indispensabila a procesului nostru constant de infrumusetare. Fie ca vorbim despre gambe, despre maini sau despre axile, nu mai e niciun secret pentru nimeni ca ele trebuie sa fie mereu fine si delicate, iar o varianta accesibila si foarte convenabila este epilatorul cu ceara.  

Pentru ca programarile la saloanele de cosmetica se pot dovedi si greu de respectat si costisitoare, exista evident si varianta epilarii acasa. Insa pentru a va epila acasa asemeni unui profesionist, e nevoie sa stiti cateva din secretele folosirii cerii de epilat precum epilatorul cu ceara, mai ales daca vorbim despre cea calda.

Unul dintre secrete este alegerea unui epilator ceara cat mai aproape de perfectiune si care sa raspunda necesitatilor. La acest capitol doua sunt variantele pe care le vom lua in discutie, cu bunele si cu relele lor, astfel incat oricine sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

Incalzitorul de ceara de tip roll-on

In acelasi timp simplu de utilizat si practic, pentru ca permite mentinerea temperaturii cerii, de la inceput si pana la sfarsit. Pentru o utilizare cat mai eficienta a aparatului, va fi nevoie sa alegem o ceara de calitate superioara. Atentie la instructiunile de utilizare a aparatului, pentru ca o utilizare cat mai adecvata, minimizeaza riscul de arsura a pielii.

Pe scurt, epilatorul ceara de tip roll-on este o solutie simpla, eficienta si va puteti procura astfel de aparate la preturi foarte convenabile, mai ales in oferta celor de pe PensuleMachiaj.ro.

Ultimul dar nu cel din urma avantaj al epilatorului cu ceara este acela ca ceara nu curge in timpul utilizarii.

Partile negative ale epilatorului cu ceara de tip roll on sunt legate de timpul pentru incalzire, care poate fi lung, si de necesitatea de a-l incarca de mai multe ori.

Insa, tragand linie si concluzionand, epilatorul cu ceara de tip roll-on este un aparat foarte util si foarte la indemana, atat din punct de  vedere al costurilor cat si al modului de utilizare.

Incalzitorul electric pentru ceara

 

Este aparatul care se foloseste in mod obisnuit in saloane de cosmetica, insa este extrem de practic si pentru cei care aleg epilatul acasa. Exista suficiente variante de astfel de incalzitoare de ceara incat sa putem spune ca e un aparat pe toate gusturile si adaptat pentru orice buzunar.

Incalzitorul electric are un sistem de reglare care permite controlarea temperaturii atat pentru ceara folosita, cat si pentru ceara care ramane.

Aparatul electric pentru incalzit ceara este ergonomic si usor de manevrat. De asemenea, este extrem de eficient si igienic.  

Pretul sau de achzitie este in general mai mare decat cel al epilatoarelor roll-on cu ceara, insa este un aparat eficient, iar ceara poate fi reutilizata.

Dezavantajele sunt legate de durata incalzirii cerii, de numarul mare de incarcari, dar si de faptul ca in timpul epilarii ceara poate curge.
.

No Comments Found

Leave a Reply