Sa deschis sezonul.

In curand vine vara si sezonul la balaceala in apa se va deschide.Dar nu strica pana atunci si o sauna.Traditie veche, folosita neincetat, sauna ramane totdeauna actuala.

Conceputa inca din Evul Mediu si folosita de atunci de generatii intregi, sauna reprezinta si in zilele noastre aceeasi placere si cea mai buna indicatie pentru reconfortare.Constructia ca atare a saunei poate fi realizata din lambriuri sau panouri modulare prefabricate cu grosimea de 60mm. Intre peretele interior si cel exterior al cabinei de sauna este relizata o izolatie termica din vata minerala (cca. 50mm) speciala pentru a evita pierderile de caldura, si o folie de aluminiu care asigura protectia la vaporii de apa.

 

Sauna nu ne ofera numai un sentiment de relaxare si prospetime, ci ajuta la formarea unei bariere protectoare impotriva bolilor. Este de ajuns sa te duci odata pe saptamana si, datorita actiunii sale combinate cu frigul, treptat, corpul ni se tonifica.
Baia de sudoare era cunoascuta de toate popoarele inca din antichitate. Mult mai recent au inceput sa se dezvolte cabinele moderne, montate din lemn de calitate si cu o izolatie perfecta.

Dimensiuni

Pentru fiecare dintre modelele noastre de sauna, dimensiunile pot fi alese dintre dimensiunile standard sau pot fi exact cele ale spatiului pe care beneficiarul il are disponibil pentru sauna. Practic, putem lucra impreuna la proiectul propriei dumneavoastra saune, pentru ca acceptam orice comenzi, indiferent de caracteristicile sau particularitatile spatiului destinat saunei.

In functie de marimea spatiului, dispunerea interioara a bancutelor, pozitia usii si a agregatului electric pot fi stabilite chiar de dumneavoastra.


Ventilatia

In fiecare sauna, distribuirea uniforma a caldurii si aerisirea saunei sunt esentiale. Realizarea climatului cel mai placut in sauna implica existenta ventilatiei. De aceea pentru aerisirea saunei, o ventilatie (naturala sau  mecanica), va fi stabilita odata cu definitivarea schitei generale a proiectelor in care sunt prevazute spatiile saunelor.

Hobbit Integral realizeaza piscine modulare din beton si piscine din otel cu dotari tehnice compacte – bloc filtrant multifunctional. Piscinele sunt complet echipate si pot fi adaptate cu usurinta dorintelor clientilor, pentru a furniza o piscina unica si personalizata, echipamente piscine si produse de relaxare de calitate superioara. Specialistii Hobbit Integral iti pot oferi prompt un raspuns la intrebarile tale, dar si preturi promotionale la piscine.