Scaunul de la masa calculatorului

In acest post as vrea sa scriu despre scaunul de la calculator si pozitita corecta pe care ar trebuii sa o am/avem in momentul folosiri lui.Recunosc ca nu stau intr-o pozitite corecta si ca ar trebuii sa iau masuri.Bine nici scaunul nu este nu prea grozav fiind din plastic si daca as fi avut bani as fi cumparat de exemplu unul de aici.Bine daca esti manager parca gandesti altfel pe asa scaun.Scaun managerial cu spatar inalt si brate. Pernele sezutului si spatarului sunt realizate din poliuretan injectat nedeformabil in forme ergonomice atractive. Mecanismul scaunului este unul sincro cu antisoc. Tapiteria este de stofa RG (100% microfibre) rezistenta la frecare.  Bratele sunt reglabile iar baza cu 5 brate este realizata din aluminiu slefuit, amprenta la sol fiind de 65 cm. Rolele sunt gumate.  Inaltimea maxima a sezutului de la sol este de 59 cm. Adancimea sezutului este de 47 cm.

Tin minte odata o faza destul de funny petrecuta la un prieten acasa unde stateam toti pe langa calculator si ne-am tinut doi dintre noi de cel de la pc in timp ce radeam de ceva de pe net si sa rupt scaunul de plastic cu noi de am cazut pe jos.Si mai tare am inceput sa radem.Binenteles a trebuit sa cumpar alt scaun drept cadou.Este important pe ce scaun stai la pc si in ce pozitie asta e clar.

1001scaune  este un site care se ocupa de vanzari scaune de calitate.

Livrarea produselor si toate cheltuielile legate de aceasta sunt asigurate de catre Vanzator.

Livrarea se poate face:

  • cu sprijinul unei societati de transport rapid, daca natura produsului cumparat o permite (nu este din sticla, nu are volum mare etc.);
  • cu mijloacele de transport ale Vanzatorului, conform graficului de transport aferent livrarilor in orasul dumneavoastra.

2 thoughts on “Scaunul de la masa calculatorului

  1. Sunt o persoana care petrece undeva la 10 ore in fata calculatorului. Am ajuns la concluzia ca un scaun bun poate face diferenta intre o zi foarte productiva sau una foarte proasta. Eu am un scaun luat de la IKEA despre care am citit numai lucruri bune de la persoane care petrec muulte ore in fata computerului.

Comments are closed.