Comunicate de presa

Seminte ardei gras – rosu / galben si iute

seminte ardei

Seminte ardei sunt unele dintre cele mai vandute seminte de pe piata. Ardeii se folosesc atat in salate cat si in mancaruri – find o leguma folosita mereu in bucatarie si la preparatea bucatilor. In Romania seminte ardei se gasesc in magazine sau le puteti comanda de pe internet.

Seminte ardei pentru cei care vor sa cultive aceasta leguma sau pentru pasionati de bucatrie. In Romania ardeiul gras este des intalnit sub denumirea de ,,ardei umpluti’’ – acestia au compozitia aproape ca si sarmalele. Ardei umpluti sunt usor de preparat – dupa ce sunt umpluti cu compozitia realizata se umple ardei si se lasa la fiert sau se baga la cuptor in functie de preferinte. Dupa ce sunt gata ardei umpluti se pot servi cu smantana.

Asadar, exista foarte multe motive pentru care oamenii cumpara seminte ardei si sa ii cultiva.

Seminte ardei gras poate fi cultivat pe paman fertil – care sa permita cresterea legumei fara probleme. Dupa plantarea seminte ardei – pentru a creste leguma – aceasta are nevoie de intretinere permanenta pana va fi numai gata pentru a putea fi folosita in bucatarie.

Seminte ardei iute

Seminte ardei iute sau capia – din aceste seminte vor creste aproape cel mai iute ardei din lume. Pentru iubitori de mancare picanta ardeiul iute este o leguma mult iubita si consumata aproate o data pe zi. Sunt unele persoane care o consuma de mai multe ori pe zi, insa aceasta nu este indicata sa fie consumata constant de mai multe ori pe zi de a lungul a mai multor zile / saptamani, deoarece poate fi daunatoare stomacului. Ardeiul iute poate fi si conservat impreuna cu ceapa, morcov, boabe de piper care ii reda un gust putin acrisor.

Seminte de ardei iute se gasesc pe piata si in magazine – acestea sunt destul de scumpe, se cultiva si in Romania ardei iute, insa doar in unele locuri acesta creste mare si frumosa.

Din ardei iute se obtin diferite paste pentru diferite mancaruri precum pasta de ardei iute poate fi folosita si pentru salate sau alte preparate.

In Coreea de Sud pasta de ardei iute se foloseste foarte des pentru preparare a kimchi. Coreea de Sud este una dintre tarile care consuma cea mai picanta mancare din lume. Kimchi este foarte cunoscut si vandut in toata lumea acesta fiind obtinut fara fierbere sau prajeli – de aceea este foarte sanatos si iubit de totii cei care manca iute.

Kimchi se face cu ajutorul verzei chinezesti, aceasta se lasa cu sare 24-48 de ore, se formeaza pasta din ardei iute cu ceapa, usturoi, morcov si verdeata. Se aplica aceasta pasta pe varza si se lasa la frigider inca 48 de ore.

Seminte ardei rosu / galben

Seminte ardei rosu si galben folosesc mare majoritate a taranilor din Romania, ardeiul fiind leguma mult iubita la noi in tara. Seminte de ardei se pot cultiva si iarna in serva, astfel putem avea aceasta leguma tot timpul indiferent de anotimp.www.seminte-ingrasaminte-turba.ro

.

No Comments Found

Leave a Reply