Personale

Servicii oferite de caminele de batrani

Chiar daca e extrem de greu, uneori, batranii nu prea au de ales si trebuie sa accepte faptul ca cel mai bine le este intr-un azil de batrani. Sunt o multime de azile de batrani care ofera servicii si facilitati extrem de bune, astfel incat batranii se simt minunat.

Daca esti in cautarea unui camin de batrani Bucuresti, inainte de a lua decizia finala tine cont de serviciile pe care le ofera. Vom vorbi in cele ce urmeaza
despre serviciile pe care trebuie sa le ai in vedere cand alegi un camin.

Serviciile de cazare oferite trebuie sa fie unele de foarte buna calitate. Ideal ar fi ca dormitoarele sa fie dotate cu baie proprie, TV, telefon, frigider, mobila, mochete pe care acestia sa nu alunece, etc. Batranii trebuie sa simta ca nu le lipseste nimic si ca sunt in deplina siguranta.
Hrana este de asemenea importanta. Cand alegi un azil pentru batrani informeaza-te cu privire la hrana pe care acestia o primesc. Daca persoana respectiva tine de exemplu regim, asigura-te de faptul ca va manca hrana potrivita.

Si consilierea este importanta pentru batrani, deoarece acestia se pot simti abandonati. Insa, persoanele specializate pot sta de vorba cu ei si le pot explica faptul ca in realitate nimeni nu i-a abandonat, ci li se vrea binele si siguranta.

Batranii au nevoie de asistenta medicala, dar si de supraveghere. Aceste servicii sunt prezente in azilele de batrani. Acestia pot beneficia de medici si asistente atunci cand au nevoie si sunt supravegheati in permanenta.
De asemenea, multe din azile ofera servicii de terapie ocupationala, programe sociale si alte activitati recreative.

Totodata, batranilor li se face curatenie in camere, le sunt spalate si calcate hainele si sunt ingrijiti exact asa cum au nevoie.
La urma urmei, nu e rau sa iti stii parintele in siguranta, chiar daca poate fi ciudat intr-o prima faza sa il lasi la un azi..

No Comments Found

Leave a Reply