Fără categorie

Servicii complete de repatrieri decedati in Europa

Zi de zi este nevoie de serviciile unei firme care se ocupa de repatrieri decedati si transport funerar intern si international. Asta pentru ca multe persoane de la noi in tara isi petrec ultimele clipe intr-o tara straina, unde se afla pentru munca sau cu alte motive. Acestea ofera modalitati mai rapide si mai bune pentru un astfel de proces.

Desi este un subiect despre care nu multi oameni accepta sa vorbeasca atat de deschis, trebuie dezbatut pentru ca atunci cand va fi nevoie sa putem face alegerile corecte. O firma care sa se ocupe de repatrierea si transportul persoanelor decedate este fara indoiala cea mai buna alegere pentru cei apropiati persoanei in cauza. Funeral Express, cu o experienta indelungata si cu servicii de cea mai buna calitate ofera promptitudine si profesionalism in tot ceea ce inseamna transportul funerar international.

Primul pas in ceea ce priveste asta este obtinerea actelor necesare repatrierii. O persoana poate muri in tr-o alta tara din diverse cauze, de la accidente de munca pana la cauze naturale si in fiecare caz autoritatile trebuie sa cerceteze si sa dea un verdict, dupa care trupul neinsufletit poate fi preluat pentru repatriere. Pentru cei de la Funeral Express, indeplinirea acestei conditii este mult mai usoara decat pentru o simpla persoana sau alte firme din acest domeniu, avand experienta si cunostintele necesare despre ce implica acest proces.

Un al doilea pas este reprezentat de catre pregatirea persoanei decedate pentru transport si nu in ultimul rand transportul din tara in care a decedat si pana in tara natala. Acesta este realizat cu masini moderne, echipate corespunzator pentru aceasta sarcina si soferi cu experienta si cu atestate necesare pentru a putea realiza acest tip de transport.

Un serviciu complet de repatrieri decedati la Funeral Express implica asadar atat intocmirea documentelor necesare pentru fiecare stagiu al calatoriei cat si transportul pana la destinatia dorita de membrii familiei persoanei decedate. Pretul unui astfel de serviciu pleaca de la 900 de euro dar poate varia in functie de mai multi aparametri precum tara din care trebuie realizat transportul si pana la distanta si opririle care trebuie realizate pe drum.

Datorita faptului ca au mai multe puncte de lucru in tari din Europa, transportul poate fi realizat si mai rapid, fiind mobilizata o echipa din tara cea mai apropiata de cea in care se afla persoana decedata. Totodata, numarul tarilor din care poate fi realizat transport funerar este destul de mare, incluzand chiar si Statele Unite iar consultanta este oferita gratuit, 24/24 de ore. Astfel, toate informatiile de care are nevoie un client sunt furnizare inca de la inceput impreuna cu serviciile disponibile si preturile pentru acestea.

No Comments Found

Leave a Reply