advertoriale

Servicii DDD oferite de Ligriv pentru scoli, gradinite si alte unitati de invatamant!

 

Compania Ligriv, cu sediul in Bucuresti, are ca obiect principal de activitate furnizarea de servicii DDD – deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Calitatea acestora este ireprosabila, iar preturile practicate sunt mai mult decat avantajoase.

Servicii DDD – intotdeauna alegeti servicii profesionale, oferite de firme specializate!

Pentru a avea siguranta ca operatiunile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, au rezultatele asteptate, este obligatoriu sa cereti ajutorul unei firme specializate, care sa aiba suficienta experienta in domeniu pentru a va garanta eficienta interventiilor respective.

Noi va recomandam colaborarea cu echipa Ligriv. Toti clientii de pana acum, au fost mai mult decat multumiti, atat de colaborarea in sine, cat si de eficienta masurilor aplicate pentru combaterea si prevenirea aparitiei insectelor si rozatoarelor daunatoare (in operatiunile de dezinsectie, respectiv deratizare).

Spatiile in care intervenim pentru a va oferi oricare dintre aceste servicii, sunt de mai multe tipuri (publice sau private, interioare sau exterioare) – scoli, gradinite, alte unitati de invatamant etc.

firma deratizare

Servicii DDD – in unitati de invatamant, dar nu numai!

Serviciile DDD sunt obligatorii in orice spatiu, dupa cum este stipulat in lege, fie ca apartin persoanelor juridice sau fizice.

In cazul unitatilor de invatamant (scoli, gradinite etc.), cu atat mai mult se recomanda a se efectua cu precizie, la intervale de timp bine stabilite.

Expertii Ligriv sunt pregatiti sa se adapteze oricarei situatii, indiferent de complexitate, garantand pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Masurile adoptate sunt cele adecvate, acestea fiind alese in functie de particularitatile situatiei.

servicii ddd scoli

Stim ce trebuie facut si actionam imediat pentru a nu mai pierde timp pretios! Asa ar trebui sa faceti si voi, si sa intrati acum in legatura cu reprezentantii nostri.

Utilizam doar produse speciale, non-toxice pentru om sau animale, cu ajutorul carora sansele de a obtine rezultatele dorite, cresc semnificativ. La rezultatele respective, se adauga, bineinteles, experienta si capabilitatea echipei, care sunt indiscutabile.

Este important sa retineti ca, dezinsectia trebuie efectuata la minimum 3 luni distanta, iar deratizarea cel putin o data la 6 luni (primavara sau toamna).

Servicii DDD pentru scoli – deratizare, dezinsectie si dezinfectie

Servicii DDD, adica servicii deratizare, dezinfectie si dezinsectie, sunt asigurate de cei mai buni in domeniu, si anume, reprezentantii companiei Ligriv.

Tarifele pe care le practicam, sunt corecte si transparente, calculate in functie de diversi factori pe care ii discutam deschis, de fiecare data, cu clientul.

Interventiile realizate in decursul timpului, ne-au ajutat sa castigam experienta pe care o avem in prezent si sa dobandim cunostinte importante, fara de care nu am reusi sa obtinem satisfactia maxima a clientilor nostri.

Va garantam ca vom gasi solutiile optime care sa va scape definitiv de problemele legate de insecte si rozatoare. Folosim cele mai recente tehnologii si produse inovatoare, iar planurile de lucru sunt adaptate fiecarei situatii in parte, in functie de nevoile specifice.

Serviciile DDD sunt foarte importante atat pentru domeniul privat, cat si pentru cel public, din mediul rural si urban.

Va asteptam cu interes solicitarile in cazul in care sunteti in cautarea unui furnizor competent de servicii DDD, in Bucuresti, dar nu numai. Daca ne alegeti ca si partener, puteti considera ca si indeplinite, asteptarile voastre, oricat de exigente ar fi.

————————–

WEBSITE: https://deratizarebucuresti.ro/

TELEFON: 0724.355.711 | 0744.843.852

 .

No Comments Found

Leave a Reply