Serviciu de imprimare la cel mai inalt nivel

In zilele noastre este dificil sa iti imaginezi munca fara tehnologie moderna. Cat de important este faptul ca echipamentul functioneaza intotdeauna si nu da gres niciodata. La urma urmei, pentru a-ti atinge succesul in afaceri, sunt importante nu numai activitatile angajatilor, ci si munca echipamentelor de birou. Compania CopyService este reprezentata de o echipa de profesionisti. De 14 ani, compania ofera  servicii de reparatii pentru toate tipurile de echipamente de birou, reumplerea cartuselor pentru imprimante, inchirierea de echipamente de birou second hand, piese de schimb originale si consumabile. Toate procesele care tin de service imprimante, sunt realizate pana  la ultimul detaliu si implementate intr-un algoritm structurat cu toate tehnologiile necesare.

Compania CopyService este mandra de respectul si increderea cu care ii trateaza clientii permanenti. Atunci cand o imprimanta se defecteaza, exista doar doua solutii la aceasta problema, si anume, ori sa cheltui bani cumparand o noua imprimanta, ori sa apelezi la central de service imprimante pentru reparatii profesionale. Experienta companiei CopyService,  spune un singur lucru, si anume,  imprimanta laser reparata de specialistii companiei,  va functiona la fel de mult ca inainte de reparatie si poate mai mult.

Cum sa comanzi un serviciu de imprimanta

Pentru a contacta centrul de service imprimante  poti suna la numarul de pe site-ul companiei sau poti trimite o cerere gratuita la adresa de mail. Un specialist al  companiei va sosi la firma ta, va diagnostica problema si va calcula costul reparatiilor. Daca esti de acord cu pretul, atunci specialistii CopyService vor trece imediat la lucru.

De ce este benefic sa lucrezi cu CopyService

In primul rand, economisesti bani. Recuperarea unei singure imprimante iti va economisi o medie de 70% din costul cumpararii unui dispozitiv nou. Cu un nivel ridicat de calitate, preturile companiei pentru service copiatoare ,  sunt mai bune decat reprezentantii oficiali ai dispozitivului. Acestia din urma au un cadru rigid de pret, timp ocupat si nomenclatura. Cand contactezi compania CopyService, acest lucru nu se va intampla.

In al doilea rand vei salva timpul. Un specialist al companiei va sosi imediat dupa apelul sau mail-ul tau la ora convenita cu tine, fara a astepta plata in avans. De asemenea, specialistii companiei CopyService sunt savantii nervilor. Compania CopyService se afla pe piata timp de 14 ani. Intotdeauna este completat stocul de piese de schimb originale, iar mecanismul de rulare este intotdeauna disponibil. Logistica este bine conceputa, oriunde te-ai afla. Compania a angajat numai profesionisti cu o experienta de multi ani. Daca un singur specialist este bun, atunci doi sunt mai buni, iar trei sunt minunati. Uneori, pentru a rezolva cu succes problema complicata a imprimantei tale, inginerii CopyService organizeaza o consultare si rezolva impreuna, gasind solutia optima. De asemeni, daca ai imprimante de la diferiti producatori, trebuie sa stii ca firma CopyService lucreaza cu marci de la toti producatorii fara exceptie. Iar acest lucru, este convenabil. Costurile sunt transparente, si, de aceea sunt oferite estimari pentru toate tipurile de inchirieri imprimante ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *