articole

Serviciul de inchiriere schele fixe, ideal pentru lucrari de constructii

Firma INTERFAB CON vine in sprijinul dumneavoastra cu serviciul de inchiriere schele fixe, folosite intr-o varietate de activitati. Noi va oferim cele mai bune solutii pentru ca proiectul dumneavoastra sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta. Si pentru ca orice proiect are nevoie de o sustinere, noi am hotarat sa va sustinem in tot ceea ce faceti. Cu o experienta vasta in domeniu noi suntem increzatori ca putem face fata cu succes la cele mai indraznete proiecte.

    Respectand tehnica de ansamblare, schela metalica fixa este formata in principal dintr-o diversitate de elemente cum ar fi: cadre verticale, podine metalice, podine de tego, diagonale, balustrade, stalp de capat, talpi reglabile,  scari de acces,  si elemente de ancorare foarte practice si utile.

  Inchiriere schele fixe pentru lucrari la inaltime

   Apelati cu incredere la servicul de inchiriere schele fixe pentru a va desfasura lucrarile de constructii in conditii de siguranta marita. Schelele fixe sunt structuri metalice provizorii fara de care ridicarea unor lucrari de constructie la inaltime nu ar fi fost posibila. De asemenea, se foloseste si pentru acces la etaje superioare pentru termoizolare fatade sau tencuieli.

    Trebuie sa aveti in vedere in primul rand eficientizarea acestora si investitia facuta. Daca gasiti un raport corect intre calitate si pret atunci inseamna ca ati luat decizia cea mai inteleapta. Multi dintre clientii nostri au ajuns la concluzia ca este mai ieftin sa inchiriezi decat sa cumperi. Daca inchiriezi o schela costurile de executie ale unui proiect scad automat, iar profitul creste in acelasi timp. INTERFAB CON va ofera o suita de echipamente, unelte si utilaje spre inchiriere la preturi foarte avantajoase. Astfel, cu o investitie mica, puteti avea beneficii majore pentru orice lucrare de constructii.

   Beneficiati de inchiriere schele fixe rezistente si durabile

   Serviciul de inchiriere schele fixe este foarte apreciat de catre cei care aleg sa lucreze cu noi. Cu o investitie minima aveti o multime de avantaje ce ajuta la finalizarea proiectului dumneavoastra in conditii optime si intr-un timp cat mai scurt. Schela fixa este o schela foarte practica, sigura si simplu de montat. Se foloseste cu usurinta la zidarie, la zugravit, la montarea instalatiilor electrice si termice dar si la curatenia exteroara a casei.

    Alcatuirea corecta a schelelor asigura eficienta si siguranta maxima in exploatare. Schela metalica fixa se afla in conformitate cu normele de protectie a muncii in vigoare si poate fi folosita cu incredere in orice domeniu. Sistemul de schela metalica include o varietate de accesorii si elemente care permit realizarea unei structuri rezistente si durabile.

    Operaţiunile de montare şi demontare trebuie să fie efectuate de personal specializat, deoarece schela trebuie montata corect pentru a desfasura munca in conditii de siguranta, in concordanta cu respectarea normelor in vigoare. Cei care efectueaza aceste lucrari vor folosi uneltele necesare si mijloacele de protectie necesare, cum ar fi: manusi si casca de protectie si cel mai important centuri de protectie pentru lucrul la inaltime, prevazute cu un mijloc de agatare foarte practic. Respectati instructiunile de folosire si montare a schelelor deoarece fiecare detaliu conteaza..

No Comments Found

Leave a Reply