Comunicat de presa Personale

Bratarile de piele sunt cele mai adevarate bratari!

Inca de cand eram mica, am fost fascinata de bijuterii. Mi-au placut intotdeauna colierele si pandantivele, cerceii şi chiar brosele, desi unele au in ele ceva batranesc, ca de pe vremea bunicii – dar, din fericire, nu toate. Dar cel mai mult si mai mult mi-au placut bratarile! Iar de cand am intrat la liceu, nu mai pot fara bratari de piele ! Pentru ca astea sunt cele mai adevarate bratari – pielea e un material de origine organica, placut la atins, delicat si catifelat, care are in el ceva asa, tainic, care te indeamna sa visezi… Pentru ca pielea nu e ostentativa, cum e aurul. Pentru ca e un material aaa, cum sa-i spun… universal valabil, care nu discrimineaza: din piele se pot face atat bratari de dama  , care pot fi delicate, in stil rock’n’roll, hippie sau boho-chic,  cat si bratari pentru barbati .

Ca veni vorba, doar de prin secolul al XIX-lea bijuteriile in general si bratarile in special au devenit apanajul exclusiv al femeilor. Eroii din mitologia greaca purtau bratari late, din bronz sau din aur, cu care isi protejau incheieturile si antebratele, iar vikingii purtau si ei bratari, insa din piele, asa cum imi plac mie! Si nu in ultimul rand, ador bratarile de piele pentru ca sunt rockerita – doar sunt fata lu’ taticu, care mai e si chitarist pe deasupra! Pentru ai mei (ca si mama e rockerita!) sa ma vada cu bratari de piele nu a fost nicio surpriza – ba chiar mi-au facut de cateva ori cadou bratari din piele neagra, cu tinte.

Pentru profele de la liceu insa… auuu! Cat scandal n-am avut din cauza bratarilor de piele, din cauza tricourilor cu Slayer si a gecilor (tot de piele)! Nu odata l-au chemat pe tata la scoala ca sa-i faca scandal – numai ca tata a avut intotdeauna ultimul cuvant de spus. Printre altele, ha-ha-ha, si pentru ca tati are un prieten avocat. Bratari de piele am purtat si la facultate, si port si acum… Iar cand am cunoscut un baiat care mi-a placut (si el tot rocker!), i-am facut si lui cadou o pereche de bratari de piele! Le-am gasit pe site-ul celor de la E-Bratari.ro – au de toate acolo, accesati-l si voi, sigur o sa gasiti ceva potrivit pentru Valentine’s Day sau alte ocazii de facut cadouri!

 

 

 

 .

No Comments Found

Leave a Reply