Comunicate de presa

Reparatii cutii automate – cele mai bune reparatii !

Garajele de la Reparatii cutii automate sunt mai mari și mai bine echipate decât majoritatea garajelor principale și, cu siguranță, suntem mult mai competitivi în ceea ce privește prețul.

Cele mai multe garaje și dealeri nu sunt în măsură să repare cutiile de viteze automate și, în consecință, taxează în plus pentru o piesă de schimb. Ca o firmă de inginerie calificată specializată în reparația cutii de viteze automate, de obicei, putem desface cutia de viteze defectă și o putem repara la un nivel înalt.

Deoarece nu trebuie să plătiți producătorilor de vehicule pentru o nouă transmisie, costul reparațiilor noastre poate fi adesea mai mic de jumătate din prețul unei noi transmisii.

Suntem singura companie care este membru al unui organism recunoscut la nivel național, dedicat științei și meseriei de reparare a cutiilor de viteze automate. În cazul în care cutia dvs. de viteze este defectă, putem garanta rezolvarea acesteia.

Reconstruim echipamentul la specificațiile originale, la o fracțiune din costul achiziționării de noi echipamente. Dacă aveți orice echipament pe care ați dori să-l recondiționați, vă oferim un serviciu gratuit de inspecție și propunere. Odată ce echipamentul este inspectat pentru reparațiile necesare, vom trimite un raport detaliat al concluziilor noastre, împreună cu o propunere care enumeră domeniul de aplicare a reparațiilor care urmează să fie finalizate.

Procesul de reconstrucție începe cu dezasamblarea și curățarea echipamentului, verificarea tuturor rulmenților și a suprafețelor de sprijin, verificarea și verificarea tuturor uneltelor crăpate, rupte sau uzate. Odată terminată, vă vom contacta cu o listă de reparații. Vom determina cauza eșecului și vom furniza aceste informații împreună cu oferta noastră.

Orice dovezi de nealiniere, căldură excesivă sau supraîncărcare în mașina dvs. vor fi notate. În cazul în care majoritatea celorlalți concurenți ar prefera să vă vândă pur și simplu o nouă cutie automata, avem nivelul de calificare pe 2 schimburi și capabilitățile mașinii de a efectua chiar și cele mai dificile și complexe reparații cutii automate.

Dacă doriți să obțineți o reparatii cutii automate, contactati-ne astăzi pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai bune servicii și preturi mici.

Reparăm toate cutiile automate a mașinilor și echipamentelor grele de la sediul nostru. Cu facilitățile și experiența noastră, reconstrucția și reparația cutiei de viteze sunt eficiente și rapide, asigurând astfel o perioadă de întrerupere la minimum.

Firma noastra ofera: reparatii cutie de viteze manuala, reparatii manuale cu cutie de viteze, , reparatii mecanice cutie de viteze, reparatii mecanice cutie de viteza manuala, reparatii mecanice cutie de viteza, reparatii mecanice cutii de viteze automate.

La Reparatii cutii automate, prioritatea noastră principală este să vă oferim cel mai înalt nivel de calitate în producția și repararea cutiei de viteze. Reparatii cutii automate se mândrește cu o tradiție de excelență în domeniul fabricării și reparațiilor de cutii de viteze, o tradiție de excelență din care puteți fi o part. Reparatii cutii automate poate prezenta reparatiile cutiilor de viteze aceluiași proces riguros și cuprinzător de inspecție și reparație pe care le folosim.

 .

No Comments Found

Leave a Reply