Sfarsit de an scolar.

Se apropie banchetul de final de promotie? Esti invitata la o nunta cu pretentii? Sau poate esti nasa sau domnisoara de onoare?  http://www.magazinulderochii.ro iti ofera tinuta perfecta pentru orice ocazie!

Suport din partea noastra: Oferim support telephonic incepanad cu ora 8 pana la ora 23 si suport online pe yahoo mess. Cat de mult timp posibil. Raspundem in decurs de 24 ore la emailuri pentru orice detalii . Va rugam sa ne sunati pentru orice intrebare referitoare la produse cum ar fi : materialul din care sunt facute, masuri sau orice altceva doriti sa stiti despre produse . Insistam sa oferim cat mai multe detalii clientilor pentru a ne asigura si noi si dumneavoastra ca ati cumparat exact ce doriti.

Prezentarea coletului: Comanda dvs. va sosi intr un ambalaj discret, fiind impachetat coletul in hartie alba, fara nici un fel de date pe el referitor la continut. La posta fiind nevoie sa se specifice continutul , pe colet va scrie: textile.

Magazinul de rochii este magazinul tau, magazinul pe care l-ai asteptat. Daca articolul de imbracaminte de care ai nevoie azi sau peste o luna este o rochie , fie de strada, de club sau de ocazie, aici este locul in care trebuie sa te opresti. Intra la noi pe site si categorie dupa categorie cauta modelul de rochie care ti se potriveste.

Nu e nevoie sa fii timida. Sunt modele pentru toate genurile si pentru toate momentele. Firma noastra va va asista in alegerea produsului si plasarea comenzii. Va asiguram de seriozitatea procesarii si livrarii comenzilor de pe Magazinul de rochii si vom face tot posibilul sa fiti in totalitate multumiti. Firma noastra fiind importator direct, ne permitem sa va oferim o mare varietate de modele la cele mai bune preturi, calitatea fiind insa foarte buna. Va asteptam si nu ezitati sa studiati model dupa model rochiile noastre.

Aveti trei optiuni :
– puteti plasa comanda pe site, prin adaugarea produselor in cos, completarea datelor dumneavoastra si plasarea ferma a comenzii direct pe site;
– telefonic , la numerele de telefon afisate pe site;
– prin email , la adresa de pe site sau formularul de contact de pe site;
– YM (yahoo messenger).