Sfaturi in amenajarea dormitorului

Orice persoana isi amenajeaza dormitorul asa cum isi doreste, isi cumpara lenjerii din bumbac egiptean, satin sau din alte tipuri de materiale dorite. Insa, daca vrei sa iti amenajezi dormitorul cat mai corect, trebuie sa tii cont de o serie de aspecte.

• Alegerea mobilei
Incearca sa alegi pentru dormitorul tau o mobila potrivita. Nu te grabi sa cumperi o mobila care sa aiba toate piesele de mobilier la fel, ci incearca sa le cumperi in functie de preferinte. Astfel scapi de acea tenta de monotonie din interiorul dormitorului.

• Numarul pernelor
In dormitor suntprezente tot felul de perne, perne alese in functie de preferintele fiecarei persoane. Ele pot fi frumos infatate cu fetele de perna pe care le cumperi atunci cand alegi o lenjerie de pat. Insa, pernele trebuie sa fie nici prea multe, nici prea putine, ci suficiente astfel incat sa te simti bine in dormitor, nu incomod.

• Lumina
Lumina din dormitor conteaza foarte mult. In dormitor trebuie sa patrunda si lumina naturala, fapt pentru care trebuie sa ai draperii mate pentru momentele in care nu vrei lumina. Lumina prea putina nu e buna, deoarece uneori ai nevoie de lumina mai mare, insa nici lumina prea puternica, pentru ca uneori vrei o lumina mai slaba. Poti de exemplu sa optezi pe tavan pentru o lumina mai puternica si pe noptiere pentru veioze. Astfel aprinzi lumina de care ai nevoie.

• Confortul patului
Patul pe care il alegi trebuie sa fie confortabil, deoarece e cea mai importanta componenta din dormitor. Acesta trebuie sa aiba inaltimea dorita de tine si sa aiba o saltea foarte confortabila. Alege cu grija si lenjeria de pat, pernele,cuvertura sau pilote. Pe acestea le poti cumpara chiar acum si online, de pe asternuturisiprosoape.ro . Intra pe site si vezi ofertele disponibile.