Caracteristicile, descrierea cosuletelor bebe de pe magazinul-mamicilor.ro

cosulet bebe

Cosuletele bebe pot fi de mai multe feluri si anume:

 • Cosulete bebe normale, care arata ca un fel de patut dar mai mic si au un design clasic, elegant.
 • Cosulete auto de bebe care pot fi puse la masina.Acestea au un design mai sport.

Site-ul magazinul-mamicilor.ro promoveaza urmatoarele tipuri de cosulete auto de bebe:

Cosuletele auto Olymp sunt de culoare portocalie si sunt foarte incapatoare, putandu-se utiliza la bebelusi care au pana la 13 kg. Bebelusul poate fi pus atat pe fata cosuletului cat si pe spatele acestuia.

Cosuletele au si manere pentru ca bebelusii sa fie transportati mult mai usor. Ca tarif, ajung undeva la 300 de lei.

Cosuletele  auto Passenger sunt de culoare galbena si de dimensiune medie.  Are incorporate manere pentru centuri,  pernita pentru bebelus si costa in jur de 270 de lei.

Cosuletele auto Babytravel  sunt facute din materiale foarte bune si sunt foarte comode.  Aceste are in componenta perna, maner si poate fi utilizat pentru copilasii care au maxim 13 kg.  Acest tip de cosulet costa in jur de 150 de lei.

Cosuletele auto Panda au culoarea ursului panda, respectiv alb si negru si bebelusii il vor adora datorita pernitei pe care o are cosuletul (care apare sub forma ursului panda) dar si pentru ca sunt foarte comode.  Este dotat cu copertina, centura,  husa si are un pret de peste 280 de lei.

Cosuletul Carlo Silver este mov pe exterior si un roz aprins pe exterior.  Se poate folosi pentru copiii de pana la 1 an.

Cosuletul se utilizeaza la autovehicule,  pentru odihna bebelusului,  ca si balansoar sau pentru plimbarea bebelusului dintr-o camera in alta. Acesta este dotat cu pernite, copertine, manere si costa in jur de 250 de lei.

Cosuletele de bebe obisnuite versus cosulete auto de bebe

Intre cosuletele obisnuite si cele auto exista o serie de diferente dar si de asemanari.  Cele obisnuite au un design modern si/sau elegant, cele auto au un design sport,  cele obisnuite au si lenjerie inclusa, cele auto au doar pernite,  cele obisnuite se folosesc pentru plimbari in case,  odihna bebelusului,  cele auto se folosesc pentru masina in special (se monteaza in spatele masinii).

Asemanarile dintre cele 2 produse sunt: atat cosuletul obisnuit cat si cel pentru masina sunt foarte confortabile, ofera siguranta si o odihna cat mai placuta  bebelusului.

Ca si preturi, ambele sunt avantajoase insa depinde de marca si mai ales de calitate, de materialele din care sunt realizate. Se poate porni de la 100 de lei si se poate ajunge pana la 300 de lei.

 1. Aspectele pozitive ale cosuletelor de bebe:
 • poate transporta bebelusi care au si 15 kg,
 • sunt de dimensiuni medii,
 • sunt incapatoare si comode.
 1. Insusirile cosuletelor de bebe:
 • au diferite culori,
 • au un design sport sau modern-clasic,
 • au incorporate spatare, perne
 • sunt realizate din materiale calitative.
 1. Cosuletele de bebe pot fi:
 • unele dintre produsele necesare oricarui copil,
 • un loc in care bebelusul se simte confortabil si se poate odihni,
 • un loc in care bebelusul poate fi plimbat si leganat.

Asadar,  cosuletele de bebe de la Magazinul Mamicilor pot oferi copilului un somn linistit si relaxant.