Sisteme complete de termopane Arad

Motivele pentru care clientii aleg sa isi schimbe tamplaria existenta cu tamplarie PVC vizeaza confortul termic si fonic garantate de aceste sisteme de ferestre. Pentru calitatea elementelor achizitionate, Premium Fenster dispune de termopane Arad si o gama diversificata de articole si accesorii pentru alcatuirea sistemelor eficiente cu investitii minime.

Premium Fenster – companie specializata in furnizarea de usi si termopane Arad

Daca nu stiai, cea mai mare parte a caldurii se pierde prin sistemele de geamuri slab instalate. Prin urmare, decizia de a eficientiza consumul de energie si optimizarea temperaturilor interioare prin inlocuirea sistemului prezent cu unul termopan asigura confortul locuintei.

Informatii utile pentru montajul corect ferestrelor termpan

  •       Calitatea materialelor si elementelor care alcatuiesc termopanele

Prima regula pentru reusita lucrarilor de inlocuire a sistemelor de ferestre este optiunea de a investi intr-un produs de calitate. Este preferabil sa alegeti marci recunoscute pentru calitatea si performanta termopanelor in locul unor articole mai ieftine, dar de calitate reduse.

  •       Alegerea unei echipe specializate pentru astfel de lucrari

Exista o practica des adoptata de utilizatori, si anume, efectuarea lucrarilor cu persoane mai putin pregatite sau total neautorizata in acest domeniu. Prin urmare, nu este de ajuns sa achizitionati elemente calitative de tamplari PVC, ci se impune contactarea unei echipe de specialisti pentru lucrari de montaj bine realizate. Este bine cunoscut faptul ca ferestrele termopan montate gresit isi pierd din performantele de etanseitate si izolare, facandu ineficiente chiar si articolele calitative.

Montajul acestor ferestre implica utilizarea echipamentelor si sculelor adecvate si aplicarea principiilor de tehnologie specifice.

  •       Respectarea etapelor de montaj termopane Arad

Pentru a va asigura de profesionalismul echipei de experti desemnata cu montajul termopanelor si a intelege mai bine ce implica astfel de lucrari, puteti urmari intreg procesul, etapele fiind urmatoarele:

–        ferestrele sunt fixate cu ajutorul suruburilor selectate conform tipului de zidarie existent in spatiul amenajat;

–        spatiile de pana intr-un cm sunt etansate cu spuma poliuretanica, iar cele care depasesc 1cm vor fi redimensionate si micsorate cu ajutorul profilelor de adaptare;

–        la cel mult 2 zile de la etansarea ferestrelor temopan vor fi efectuate lucrarile de reparatie;

Gama completa pentru sisteme complete termopane Arad

Un alt aspect de luat in considerare la achizitionarea ferestrelor termopan este si estetica rezultata, care este asigurata in primul rand de lucrarile de reparatie efectuate corespunzator si la timpul optim stabilit, dar si de aplicarea accesoriilor aferente – alegerea unui pervaz corespunzator, dotarea cu plasa anti-insecte pentru protectie in timpul sezonului cald si elemente de completare a confortului la interior (jaluzele verticale sau orizontale din diferite materiale) sau la exterior (rulouri suprapuse sau aplicate).

Compania Premium Fenster sustine initiativa utilizatorilor de a efectua toate lucrarile necesare pentru crearea sistemelor complete care genereaza rezultate optime si ofera confortul urmarit de catre clientii solicitanti. De aceea, catalogul online cuprinde toate variantele de accesorii, astfel incat clientii sa poata achizitiona toate produsele necesare dintr-un singur loc, avand garantia calitatii si serviciile de consultanta oferite in mod gratuit. Consultanta specializata reprezinta un factor decisiv in alegerea celei mai bune variante, iar expertii companiei noastre stiu cat de importanta este etapa de cautare pentru clienti. In cadrul acestei etape, orice sfat avizat poate determina rezultatul final optim pentru astfel de lucrari de amenajare.

Pentru termopane Arad, Timisoara sau Deta, compania Premium Fenster are sedii localizate in toate cele 3 locatii, insa produsele se adreseaza clientilor din intreaga tara.

——————————

Informatii si comenzi:

TIMISOARA

Telefon/Mail – 0722 616 581/ premiumfenster10@gmail.com 

DETA

Telefon/Mail – 0743 761 716 / deta@premiumfenster.ro 

Adresa – Str.Victoriei, Nr.10

ARAD

Telefon/Mail – 0748 475 168 / premiumfensterarad@gmail.com

Adresa – Str.Aurel Vlaicu, Bl.i10.