Fără categorie

Solutii pe buget pentru renovari

Stim cu toti ce inseamna sa-ti doresti sa renovezi ceva si sa nu ai prea multi bani la dispozitie. Sunt persoane care apeleaza la imprumuturi mari pentru a plati lucrarile si apoi sunt indatorate bancilor ani de zile. Insa stiai ca exista si solutii mult mai ieftine, pe care le poti pune in practica cu putini bani? Este vorba despre renovari unde nu trebuie sa folosesti nici personal calificat si nici materiale scumpe. De exemplu, daca doresti sa schimbi faianta sau aspectul acesteia, ori ai o casuta la tara pe care ai dori sa o decorezi cu astfel de lucruri, nu trebuie sa investesti extraordinar de mult.

Totul se poate rezolva cat se poate de simplu daca apelezi la Faianta 3D, autocolanta. Aceasta faianta este rezistenta, este ieftina si o poti aplica chiar tu, simplu si rapid. Vei gasi faianta 3D pe site-ul magazinului Folina. Tot aici vei gasi si stickere, autocolant, folie pentru geamuri si alte produse folosite in decoratiunile interioare. Pe site sunt disponibile peste 30 de modele de astfel de faianta 3D. Deci, ce poti face cu aceasta faianta 3D? Poti sa schimbi usor si rapid faianta veche, poti sa creezi usor si rapid borduri decorative, este ideala pentru renovarea rulotelor, a casei de vacanta sau a casutei de la tara, este ideala pentru renovarea locuintelor care se inchiriaza.

Faianta 3D de la Folina are urmatoarele avantaje:

  1. Este autoadeziva: trebuie doar sa dezlipesti liner-ul si apoi o aplici;
  2. Se aplica pe orice suprafata neteda, curata, uscata. Asta inseamna ca o poti aplica pe un perete cu var, rigips, plastic, aluminiu, sticla, faianta;
  3. Rezista la umiditate (stropire) si caldura (pana la 50 grade Celsius);
  4. Este usor de intretinut si curatat;
  5. Este usor de taiat;
  6. Placile se imbina usor.

Placile de faianta 3D vor schimba orice suprafata, fara nicio problema, facand ca totul sa arate ca nou. Pentru mai multe detalii despre produse si modul de aplicare, te asteptam pe Folina.ro.

No Comments Found

Leave a Reply