Spray Montana de la Profi Art

spray montana

Dintre spray-urile Montana de pe piata de specialitate, orice client care viziteaza inclusiv magazinele online isi poate alege unul din cele prezentate mai jos, pentru a-si definitiva opera pe care cu siguranta o are in minte.

Iata cateva dintre caracteristicile spray-urilor Montana:

Spray Montana 400 ml Tech Varnish Matt

Acest spray a fost creat pentru tratareadiferitelor suprafete,inainte dar si dupa vopsire.

Spray-ul Montana Tech Varnish Matt se utilizeaza pentru a proteja suprafeteledeja vopsite cu oricare dintre spray-urile Montana. Ele pot fi folosite atat pentru lucrari interioare, dar si pentru cele exterioare, avand putere foarte mare de acoperire.

Spray-ul nu contine acid, avand la baza acrilic, acesta usucandu-se repede.

Spray-ul asigura o protectie buna impotriva oxidarii, impotriva ingalbenirii ori a desaturatiei culorilor pe suprafete cum ar fi panza, hartia, lemn fotografii,  desene in carbune si altele.

Inainte sa fie aplicat, trebuie avut grija ca suprafata sa fie bine uscata, fara praf,  degresata, si fara urme de rugina. La final, aspactul va fi unul mat.

Inainte de aplicare trebuie agitat recipientul pentru aproximativ 3 minute.

RM400 – Spray Montana Tech Remover

Acest spray este unul nepoluant, are pH neutru, Montana Remover fiind un decapant pentru tipurile de lacuri cele mai intalnite pe piata de specialitate. Spray-ul va dizolva si indeparta foarte rapid lacul si o va face in profunzime.

Nu trebuie folosit acest spray pentru indepartarea vopselei auto dar poate fi utilizat pe suprafete cum ar fi betonul, piatra, caramida, marmura, asfaltul, sticla, metalul si lemnul.

Ca sa nu curga cand este aplicat pe suprafetele verticale, imediat dupa aplicare diluantul se va transforma intr-un gel.

Daca este aplicat diluantul pe materiale neferoase, acesta poate sa cauzeze decolorarea lor.

Spray pentru graffiti Montana White

Montana White la 400 de ml, acesta face parte dintr-o gama de spray-uri special creata pentru utilizatorii care doresc sa cumpere un produs ieftin dar si foarte bun din punct de vedere calitativ.

Aceasta gama are in componenta 51 de nuante lucioase, si in acelasi timp o putere de acoperire foarte buna.

Timpul de uscare este scurt si asta pentru ca Montana White are in compozitia sa o baza din vopsea sintetica.

Valva de mare presiune faciliteaza aplicarea rapida pe suprafetele mari a culorilor.

Culorile pot sa fieutilizate pe intreg parcursul anului, fara nici o restrictie din partea vremii.

Spray  graffiti Montana Black

Spray de 15 ml, are o putere mare de acoperire, un finisaj mat, si poate sa fie aplicat pe orice fel de suprafaţă.

Performantele cele mai bune le are le are in climat rece, acesta fiind un  spray de inalta presiune.

Noua formula nu-picurare are un timp scurt de uscare si permite reaplicarea rapida si deasemenea suprapunerea cu alte culori.

Montana TARBLACK

Spray-ul  Montana Tarblack Spray la 600 de mleste unul de mare presiune si este conceput pentru o aplicare rapida. Spray-ul este ehipat cu o duza de tip Gold pentru linii de tipul  extra late, care permit aplicarea rapida a culorii, folosind o presiune constanta.

Culoarea acestui spray Montana de la www.profiart.ro este una care nu se deterioreaza la inghet si poate sa fie folosit cu rezultate in cazul aplicarii la temperaturi joase.