Internet

Știați că…?

1.Știați că de 14 ani Industrial Cold furnizează frig la scară industrială în România? Că în vitrine și camere frigorifice realizate de ei, comercianții și producătorii păstrează carnea, mezelurile, produsele lactate, prăjiturile și cremele de ciocolată?

2.Știați că firma amintită mai sus produce la comandă uși, panouri, camere, vitrine sau agregate frigorifice fiindcă dispune de tehnicieni care soluționează cele mai grele probleme în ceea ce privește „frigul industrial?”

3.Știați că este suficient să hotărâți dimensiunile, formele și design-ul camerei sau vitrinei frigorifice, iar profesioniști de la Industrial Cold vor lucra după schițele dumneavoastră?

4.Ați aflat că nume sonore din industria alimentară a României își datorează succesul colaborării cu acest producător de vitrine frigorifice industriale? Puteți asocia aceste nume cu produsele alimentare pe care le produc sau comercializează: Cris-Tim, Angst, Caroli, Mc. Donald’s, KFC, Primola, Heidi și Fru-Fru?

5. Știați că Industrial Cold montează, testează și pune în funcțiune camera frigorifice de mărimi variate și că a colaborat și mulțumit aproape 100 de clienți, iar numărul acestora este în creștere vertiginoasă?

6. Vitrinele frigorifice se clasifică după amplasarea în spațiu, utilizarea lor și principiul de funcționare în: verticale, orizontale, cu ventilație, cu congelare, cu perdele de aer și pentru patiserii sau cofetării?
7. Vitrinele frigorifice ultraperformante pot fi controlate de la distanță electronic?

8. Deși produce „frig industrial” pentru nume importante din domeniul mezelurilor, ciocolatei și fast-food-ului din România, datele de contact sunt la îndemâna tuturor și se poate comunica mereu, cu ușurință cu specialiștii firmei în orice moment?

9. Se oferă consultație gratuită clienților?

10. Puteți să vă personalizați afacerea prin vitrinele și camerele frigorifice?

11. Industrial Cold este singura firmă care produce vitrine și camera frigorifice unicat din România?

12. Firma asigură service și reparații în perioada de garanție, dar și după expirarea acesteia?

13. Prețurile sunt accesibile oricui?

14. Se fac revizii rapide în orice perioadă solicitată?

15. Profesioniștii de la Industrial Cold repară, la cerere și produse achiziționate de la alte companii care s-au defectat?

16. Simpla completare a formularului de contact va fi urmată de răspunsul rapid la cererea dumneavoastră?

17. Datele de contact ale firmei sunt: Calea Floreasca, nr. 169, București, telefon 0726 237828, e-mai: office@industrialcold.ro?

.

No Comments Found

Leave a Reply