articole

Stralucirea unui pat banal

Ati vazut cat de urata este casa cand faceti curatenie generala si ferestrele raman goale, mobila este trasa in mijlocul casei, se vad toate imperfectiunile peretilor, iar geamurile raman stirbe in fata soarelui?

La fel este si patul de pe care s-a luat lenjeria sa fie dusa la spalat. Ramane gol, banal, cu slateaua usor ingalbenita. Un pat banal, dar foarte important si care devine stralucitor cu lenjerii bumbac satinat.
Ti-ar fi greu sa te intinzi pe salteaua usor patata, chiar daca are un suport. Si daca ai cadea de oboseala, te-ai aseza cu multa retinere pe el.
Diferenta dintre un pat banal si unul elegant, cu personalitate, o face lenjeria din bumbac 100% cumparata din magazinul online LenjeriiRomania.ro. Pe tabloul acela usor stralucitor si care nu pare facut de mana omeneasca, te asezi cu drag! El acopera cu grija salteaua si este o bariera veritabila intre praful strans in ea fiindca nu o poti scoate la scuturat la fiecare saptamana, mai ales ca este grea si voluminoasa, iar daca stai la bloc, cu vedere la strada, chiar nu iti poti scoate praful in vazul tuturor…
Bumbacul este granita impenetrabila a acarienilor, vietatilor minuscule, dintre care unele sunt foarte daunatoare, ascunse in saltea, de aceea nu iti vine sa te asezi pe patul gol!
Lenjeria din bumbac satinat te inspira, iti face somnul dulce, dulce de tot si inlatura orice teama in timpul somnului.
Ramuri de magnolie, bujori parfumat de carnosi si trandafiri proaspat de frumosi se intrec sa ofere stralucire si frumusete patului tau, care nu mai este deloc banal, complet echipat.

In pat iti petreci aproape jumatate din viata, de aceea trebuie tratat cu deferenta si trebuie sa investesti in el o avere ca sa fii sanatos si sa te odihnesti bine in patul tau.
Patul, masa, scaunul, casa sunt lucruri fara de care ti-ar fi greu sa faci fata provocarilor vietii, iar daca nu le-ai avea, in mod sigur le-ai inchiria fiindca, desi nu par, de ele depind supravietuirea ta!
169 de lei te costa sa ai un pat curat, un pat elegant, pe care te vei aseza cu drag si care va deveni prilej de mandrie in fata prietenilor.
Aspectul cel mai important, lasand la o parte mandria ca detii cel mai elegant pat, este legat de particularitatile lenjeriei si de modul in care acestea iti asigura sanatatea.
1. Lenjeria nu intra la apa, prin urmare nu vor ramane portiuni neacoperite de cearsaf ca pielea ta sa intre direct in contact cu salteaua.
2. Nu se decoloreaza, deci nu te vei trezi dimineata cu pete pe fata, pijama sau piele. Colorantii chimici nu sunt deloc prietenosi cu epiderma.
3. Nu retine transpiratia si are capacitate termoizolanta, deci ai garantia ca se adapteaza nevoilor tale de cald sau racoare.
4. Este o bariera importriva prafului si microorganismelor.
Acum ai aflat ca frica aceea instinctuala de a te intinde pe salteaua ingalbenita de vreme vine de la teama organismului de microbii ascunsi bine in saltea si de toti parazitii pe care nu ii poti vedea cu ochiul liber. Prin cearsaful din bumbac satinat nu au cum sa intre la tine!

.

No Comments Found

Leave a Reply