Termoizolatiile pe timp de iarna.

Fibra de celuloza este un material cu proprietati deosebite, folosit cu succes pentru izolatii eficiente. Performanta acestui material se va vedea in rezultatul final si in confortul de care locuinta va beneficia, in urma procesului de izolare.

Termocel va ofera solutii de izolatii interioare utilizand celuloza, ca material de calitate si foarte avantajos din toate punctele de vedere.

Celuloza prezinta proprietati ignifuge, protejand locuinta in cazul unui incendiu. Astfel, aceasta izolatie incetineste procesul de ardere, conferind in acelasi timp si un important control al mucegaiului. Casele izolate cu celuloza nu vor avea probleme cu daunatoarele, deorece proprietatile acestui material tin rozatoarele sau insectele la distanta.

Celuloza acopera cu o maxima eficienta orice fel de spatiu, fie ca este vorba de poduri, mansarde sau spatii cu o forma arhitecturala complicata. Acest tip de izolatii interioare confera un randament maxim, oferind o performanta foarte ridicata in ceea ce privesc termoizolatiile si izolatia fonica. Locuinta va beneficia de temperaturi optime si de linistea mult dorita.

Spectrul de utilizare vizeaza realizarea sistemelor integrale de termo si hidroizolatii in constructii noi prin executia lucrarilor de hidroizolatii la diverse elemente ale cladirii, precum hidroizolarea fundatiei, hidroizolarea teraselor circulabile sau necirculabile, hidroizolarea parcarilor, realizarea de acoperisuri cu vegetatie sau acoperisuri pe diverse structuri din beton sau structuri metalice, cat si in reabilitarea termica si hidrofuga la constructiile existente pentru case, blocuri, hale, depozite, subsoluri si demisoluri etc.Informatii suplimentare am gasit pe condurarugrup.

Hidroizolatiile moderne castiga teren in piata.

Comparativ cu variantele clasice, produsele noi sunt mai usor de aplicat si au durata de viata mai mare. Daca apelati totusi la utilizarea unor membrane, trebuie sa fiti foarte atenti la firmele care se ocupa de montarea acestora.

Costurile aplicarii unor membrane hidroizolante variaza mult in functie de foarte multi factori. Conteaza daca aceasta este aplicata pe o suprafata noua sau veche, daca aduceti imbunatatiri unor suprafete sau nu, ce tip de produse alegeti.

Pe langa aceste elemente trebuie sa luati in calcul si faptul ca manopera este preferabil sa fie una de cea mai buna calitate, asadar cea mai proasta idee ar fi aceea de a te zgarci din acest punct de vedere. Durata de viata a membranelor este una relativ mica.Cele dublu strat au o garantie curpinsa intre cinci si zece ani, insa acum in piata exista un produs poliuretanic, mai scump, respectiv 17 euro pe metru patrat, dar cu o durata de viata de 15 ani.

Chiar daca bugetul pentru acest tip de lucrari nu este unul colosal, trebuie sa aveti mare grija la produsele utilizate. Nu sunt lucrari simple si merita investit oricat pentru ca ­altfel te trezesti in cativa ani cu probleme destul de grave.

One thought on “Termoizolatiile pe timp de iarna.

Comments are closed.