ThemeFusion depaseste 1.000.000 $ la vanzari.

Intr-un interviu accordat pentru  Evanto sectiunea de blog suntem informati ca echipa ThemeFusion depaseste 1 mil. dolari la vanzari pe themeforest.Echipa este cea care a realizat tema pe care o apreciez foarte mult Avada.Doar cu o singura tema sa ai asa multe vanzari peste 30.000 este un record in materie.In fiecare saptamana este pe primul loc la vanzari.Echipa este formata din Luke si Muhammad.In interviul aparut pe blog se prezinta pasi pe care iau facut de au ajuns la un asa succes.Daca doriti sa cititi interviul il gasiti aici.

7 thoughts on “ThemeFusion depaseste 1.000.000 $ la vanzari.

  1. parerea mea este ca in orice pe langa implicare si determinare, munca si sudoare, trebuie si un pic de noroc!
    Doar asa poti sa dai lovitura…e clar ca sunt poate si alte teme asemantoare, dar asta a prins.

    1. daca ai vedea cate coduri sunt in ea si cum sunt asejate abia atunci i-ti dai seama cata munca sa depus la ea…cred ca ai dreptate daca nu te ajuta Dumnezeu nu poti sa ai asa mare succes…

  2. Sunt vechi in domeniu si au stiut cum sa se promoveze 🙂 Tema expusa de tine nu mi se pare de o calitate rara, sunt teme mult mai reusite pe themeforest.

  3. Daca lucreaza bine si au acel ceva in sange castiga bani la greu, gandeste-te ca aceasta echipa pe langa ceea ce mai vinde mai castiga alti bani din crearea temelor pentru diferite firme care desigur sunt unice.

  4. Nu e asa greu sa fi om.Daca vrei se poate sa facem si gesturi de omenie pline de dragoste.Iata un mic exemplu.Cel mai bun exemplu il constituie un motociclist canadian, care s-a dat jos de pe armasarul motorizat sa ajute o femeie cu dizabilitati, ramasa blocata cu scaunul cu rotile intre 2 borduri pe trotuar.

Comments are closed.