masini

Tips&tricks: de ce sa investesti in masini second hand aduse din Germania?

Cauti sa iti cumperi un autoturism, dar nu iti permiti unul nou? Atunci trebuie sa stii ca ai la dispozitie o alta varianta extrem de convenabila la care poti apela: ai sansa de a investi in masini second hand.

In functie de preferintele personale, oricine poate alege dintr-o gama larga de autoturisme, insa inainte de a lua o decizie, soferii trebuie neaparat sa stie care sunt beneficiile de care se pot bucura astfel!

Leasing-urile pentru masini second hand din Germania sunt extrem de populare

Persoanele care nu vor sa apeleze la banci pentru a-si cumpara autoturismele dorite au posibilitatea de a se orienta catre unul dintre leasing-urile pe care le au la dispozitie. Este vorba despre imprumuturi despre care multa lume considera ca sunt similare cu cele bancare, insa produsele sunt diferite prin termenii si conditiile pe care beneficiarii trebuie sa le indeplineasca. De exemplu, conducatorii auto pot alege din urmatoarele tipuri de leasing-uri:

  • financiar – rata pentru un astfel de leasing este formata numai din dobanda si valoarea amortizata, cu mentiunea ca autoturismele apartin din punct de vedere economic beneficiarilor. La sfarsitul perioadei contractuale, persoanele fizice sau juridice care au apelat la un leasing financiar devin automat proprietarii masinilor;
  • operational – acest tip de leasing este excelent pentru cei care nu vor sa investeasca intr-un autoturism, dar totusi au nevoie de el. In aceasta situatie, firma contractoare ramane proprietarul masinii, iar beneficiarii au posibilitatea de a profita de impozite lunare mici si sunt considerati a fi chiriasi. Atunci cand se termina perioada contractuala, persoanele fizice sau juridice pot sa returneze autoturismele sau le pot cumpara, in functie de cum considera ca este mai bine pentru ele;
  • lease back – pe lista tipurilor de leasing pe care beneficiarii le pot lua in considerare se numara si cel prin care sunt atat beneficiari, cat si furnizori. Practic, oamenii isi pot vinde activele procurate, pentru ca ulterior sa le inchirieze inapoi intr-un timp foarte scurt.

Leasing-urile anterior mentionate sunt cele mai populare, fiind variante excelente, spre care se pot indrepta toti cei care au nevoie de autoturisme la mana a doua din Germania, pentru a se deplasa oricand, oriunde au nevoie.

Masinile obtinute prin leasing sunt extrem de bine intretinute

Un alt avantaj de care au parte soferii care prefera autoturismele prin leasing este acela ca astfel pot beneficia de masini foarte bine intretinute, care sunt destul de noi pe piata si care nu au foarte multi kilometri la bord. Mai mult, din punct de vedere tehnic, autoturismele sunt excelente si nu au nevoie de reparatii, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor cand conducatorii auto isi cumpara masinile din targurile de profil.

Costuri scazute

Din punct de vedere financiar, a investi intr-o masina la mana a doua de la Auto-Leasing este mult mai convenabil pentru soferi, decat daca s-ar orienta catre modelele noi din showroom-uri. In acelasi timp, beneficiarii trebuie sa aiba in vedere si faptul ca perioada contractuala este una restransa, de la 12 pana la 84 de luni, ceea ce inseamna ca vor termina ratele mai usor decat daca ar apela la imprumuturile bancare pe o perioada mai lunga.

Intretinerea autoturismelor la mana a doua, mult mai ieftina decat cea pentru masinile noi

Nu in ultimul rand, conducatorii auto trebuie sa tina cont si de faptul ca este mult mai ieftin sa inlocuiasca anumite piese la masinile second hand decat la cele noi. In acelasi timp, componentele sunt mult mai populare pe piata, fiind usor de gasit!

Luand in considerare toate avantajele de care se pot bucura atunci cand investesc in autoturisme la mana a doua, soferilor le este mai usor sa ia cea mai potrivita decizie pentru ei din toate punctele de vedere! Vrei masini second hand? https://auto-leasing.ro/, aici le gasesti pe cele care te vor multumi din toate punctele de vedere.

 

 

 

No Comments Found

Leave a Reply