advertoriale

Tot ce ai nevoie pentru publicitate profesionala!

 

 

Cateodata se intampla sa ai nevoie de un ajutor extern pentru a evidentia produsele sau serviciile pe care afacerea ta le vinde. Addigital.ro este partenerul de incredere la care poti sa apelezi, deoarece aceasta firma specializata pe servicii de editare/proiectare de cataloage, carti postale, felicitari, formulare, afise si materiale publicitare, sigle, ecusoane, insigne, medalii, pot sa ofera produse de calitate foarte buna si originale. Firma este formata din profesionisti cu multe proiecte la activ in portofoliile lor, iar colaborarea directa la sediul firmei face ca addigital.ro sa ofera rezultate 100% satisfacatoare.

O promovare eficienta rezulta in general dintr-un mix intre metodele de promovare online si offline. Promovarea offline se adreseaza atat persoanelor care petrec un timp indelungat in mediul online, cat si potentialilor clienti care prefera metodele clasice, non-digitale.

Recomandat este ca, indiferent de amploarea promovarii online, sa nu neglijezi promovarea offline, deoarece ea reprezinta baza promovarii in afaceri si unul dintre instrumentele ce nu trebuie sa lipseasca.

Promovarea offline este un ansamblu de metode de promovare care nu se desfasoara in mediul online, precum:

-Carti de vizita;

-Brosuri;

-Flyere;

  • Cataloage;

-Reclame outdoor;

-Obiecte cu rol promotional: magneti, cani, pixuri, tricouri etc;

-Reclame in presa scrisa.

Cartile de vizita trebuie sa fie in permanenta asupra voastra, astfel incat sa le puteti oferi partenerilor sau anumitor posibili clienti. Acestea trebuie sa fie realizate intr-o maniera aparte, pentru a surprinde placut audienta si pentru ca firma sa fie retinuta prin intermediul lor.

Fie ca vorbim despre pliante, carti de vizita, cataloage sau brosuri, calitatea finala a acestora este foarte importanta pentru compania voastra deoarece in momentul in care aceste materiale publicitare sunt oferite, se creeaza prima impresie despre companie si despre activitatea acesteia.

Addigital.ro isi va folosi tehnica avantasata de brainstorming pentru a crea cele mai elaborate modele de carti de vizita pentru fiecare client in parte.

 

No Comments Found