Fără categorie

Tot ce-i mai bun pentru ca un magazin online sa mearga ca pe roate!

Nimic nu este mai important ca pentru cei care isi deschid un magazin online, decat site-ul, care urmeaza sa sustina practic o afacere de acest fel. Evident ca produsele vandute pe un site trebuie sa fie de calitate si la preturi realiste, insa cu totii stim ca prima impresie conteaza.

Imaginea si felul in care functioneaza un site sunt extrem de importante pentru succesul oricarui magazin online fie ca este de electronice, incaltaminte sau piese auto.

Un site cu o interfata prietenoasa, usor de utilizat si care se misca bine, intotdeauna va atrage clientii deorece va inspira incredere.

Pentru ca un magazin online sa functioneze ca atare, este nevoie de cele mai bune servicii de gazduire web.

Astfel de servicii de gazduire web de cea mai buna calitate sunt realizate de o echipa cu adevarat profesionista mai exact echipa Gwhost.ro.

Serviciile vps oferite de cei de la Gwhost sunt create utilizand o infrastructura de vizualizare KVM care atribuie fiecarui VPS resurse dedicate precum memoria RAM, CPU si HDD. In acest fel orice site bazat pe servere vps va fi un site performant, stabil dar mai ales sigur din punctul de vedere al securitatii si confidentailitatii datelor. 3 pachete de servere vps sunt disponibile prin intermediul celor de la Gwhost si anume:

  • Pachetul Micro care este si cel mai accesibil cu 2.5 euro pe luna
  • Pachetul Cloud cu 3.65 euro pe luna
  • Pachetul KVM care costa 8.95 de euro pe luna

O alta solutie perfecta pentru gazduire web poate sa vina si din partea unor servere dedicate, fiind perfecte pentru performante inalte, securitate si confidentialitatea datelor sporite. Serviciile de servere dedicate oferite de cei de la Gwhost.ro vin in urmatoarele pachete:

  • Prima varianta si cea mai ieftina solutie este pachetul GW-I3 cu 29 de euro pe luna
  • A doua varianta VEGA 8 GPU cu 39 de euro pe luna
  • A treia optiune si cea mai populara, pachetul GW-I5 care costa 45 de euro pe luna

Apeland la serviciile Gwhost pentru gazduire web magazinul dumneavoastra online cu siguranta va reprezenta un prilej de bucurie pentru toti utilizatorii care prefera sa realizeze mare parte din cumparaturi prin intermediul online-ului si cu siguranta in acest fel, afacerea dumneavoastra va avea numai de castigat!

No Comments Found

Leave a Reply