Comunicate de presa

Usi de sticla-calitate desavarsita la preturi atractive

Daca sunteti in cautare de usi de sticla ati ajuns la locul oportun, deoarece Dekoflex Ind Srl este partenerul dumneavoastra de nadejde chiar si pentru cel mai complex proiect. Aceasta echipa vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii adaptate cerintelor clientilor, ce se remarca prin flexibilitate si transparenta. Experienta in domeniu este cea care i-a ajutat sa ocupe un loc de top pe piata de profil si sa ofere conditii avantajoase de realizarea oricarei lucrari.

Usile din sticla au proprietati importante cum ar fi termoizolarea si izolarea fonica, de aceea merita sa acordati toata atentia acestui material. De asemenea, este recomandat ca usile sa fie montate in toc de lemn sau piatra pentru o izolare foarte buna.Principalul avantaj al  usilor de sticla este ca acestea se inchid si izoleaza spatiul perfect chiar si dupa ani buni de utilizare. In acest fel, aveti certitudinea ca ati luat cea mai buna decizie, care va aduce nenumarate beneficii.

La Dekoflex Ind Srl se lucreaza doar cu sticla de cea mai buna calitate si un personal specializat, care poate finaliza cu brio orice proiect, indepartand inca de la inceput riscul de nereusita. Accesati chiar acum site-ul www.studio-vitralii.ro pentru a va convinge de avantajul in utilizare si a va bucura de eficienta acestora chiar si peste o lunga perioada de timp. Exploatarea corecta a usilor creste in mod considerabil eficienta si durabilitatea acestora. Usile trebuie igienizate corect folosind solutii non-alcoolice si cu materiale non-abrazive, pentru a nu zgaria sticla si a nu-si pierde din stralucire.

Usi de sticla- mentenanta facila

In alegerea acestor usi de sticla trebuie sa tineti cont de cativa factori principali, pentru a fi siguri ca nu dati gres. Pentru a determina pozitionarea usii, pe stanga sau pe dreapta, trebuie sa priviti usa din exterior pemtru a vedea unde este pozitionata clanta si balamalele.

In motarea usilor trebuie respectate planurile si schitele de proiectare a incaperilor, insa de acest lucru se ocupa specialistii experimentati, care s-au confruntat cu fel si fel de cazuri de-a lungul timpului. Este important sa faceti masuratorile exacte pentru a fi siguri ca usile sunt confectionate in modul care trebuie. Indiferent de  modelul de usi pentru care optati, fixe sau glisante, aveti la dispozitie o gama larga de diverse dimensiuni, finisaje si forme, astfel ca alegerea finala nu va fi tocmai usoara.

Usi de sticla- maxina rezistenta

Desi in aparenta sticla este un material fragil, care nu inspira prea mare incredere in utilizare., veti ramane surprinsi sa vedeti cat de rezistente sunt aceste usi de sticla dupa ce trec prin procesul de securizare. Usile de sticla securizata pot avea grosimi diferite in functie de necesitatile clientilor si sunt tratate special pentru a rezista la impact accidental, fiind totodata dificil de spart.

No Comments Found

Leave a Reply