Comunicate de presa

Tot mai mult lemn pentru scarile interioare

Lemnul se pare a fi in continuare un material aflat in tendinte in ceea ce inseamna amenajarea interioara a caselor. Iar acest lucru este vizibil si in cazul scarilor interioare. Fie ca vorbim despre scarile dintre etajele unei case, fie ca vorbim despre scarile spre mansarda, lemnul este tot mai cautat pentru astfel de scari interioare.Daca si tu esti printre cei care isi doresc cat mai mult lemn in amenajarea casei, dar scarile interioare sunt deja construite din beton sau din metal, cea mai la indemana solutie ramane placare scari interioare cu lemn. Prin aceasta operatiune vei aduce mai mult lemn si bun gust in amenajarea casei tale.

Scari turnate din beton si placate cu lemn

Poate ca atunci cand ai cumparat casa cu etaj mult visata scarile din beton erau deja acolo. Sau poate ca acum cativa ani cand ti-ai construit casa cu etaj pentru familia ta betonul era la moda. Ei bine, in oricare dintre aceste cazuri poti sa aduci rafinament si eleganta in amenajarea scarilor interioare prin placarea acestora cu lemn.

Atunci cand alegi placare scari interioare cu lemn optezi pentru a schimba intreg design-ul interior al locuintei tale. Marele avantaj al lemnului este ca prin finisaje acesta poate fi adaptat oricarui stil arhitectural din interiorul unei locuinte. Din acest punct de vedere nu trebuie sa iti faci griji indiferent daca preferi stilul rustic ori daca stilul modern este preferatul tau in amenajarea interiorului casei tale.

Placare scari interioare cu lemn pentru orice casa

Prin tehnologiile si echipamentele folosite in ziua de astazi este foarte usor sa gasesti exact ceea ce iti doresti pentru amenajarea scarilor interioare cu lemn prin placarea acestora. Vei gasi exact tonalitatile de culoare dorite pentru a se asorta cu mobilierul casei tale ori cu nuanta parchetului.

De asemenea, vei putea opta pentru placari scari interioare din lemn lacuit sau din lemn dat cu ulei. Ambele tipuri de operatiuni sunt menite a oferi protectie lemnului si rezistenta timp indelungat, dar si o intretinere mai usoara a scarilor odata ce au fost placate cu lemn. Scarile din beton placate cu lemn ofera stabilitate si rezistenta pentru un timp indelungat.

Pe langa faptul ca prin placare scari interioare vei beneficia de mai multa eleganta in amenajarea interiorului casei tale, cu ajutorul acestor panouri lamelare din lemn vei aduce si un confort sporit. Intreaga familie se va bucura sa poate umbla desculta pe scarile placate cu lemn, iar copiii vor fi fara doar si poate cei mai fericiti.

Stil Compact Design ofera servicii de placare scari interioare

Ai luat decizia de a opta pentru astfel de servicii placare scari interioare cu lemn? In aceasta situatie nu iti ramane altceva de facut decat sa apelezi la experienta si expertiza celor de la Stil Compact Design. Fiind profesionisti in prelucrarea lemnului si in executia de scari interioare din lemn si de accesorii pentru scarile interioare, Stil Compact Design inseamna alegerea ideala pentru placare scari interioare.Poti afla informatii complete despre serviciile prestate si despre tarifele pentru aceste servicii accesand website-ul scaralemn.ro.

No Comments Found

Leave a Reply