Comunicate de presa Personale

Un American Ballroom perfect pentru a organiza petrecerea firmei

Daca doriti sa organizati o petrecere a firmei sau companiei pe care o detineti sau sunteti insarcinat sa faceti acest lucru, mai ales ca se apropie sfarsitul anului, va recomandam Militari Residence American Ballroom. Acest centru gazduieste 6 sali deosebite, cu tematici diverse. Capacitatea este de 2000 de persoane, existand sali mai mici, cu 100 de locuri sau sali mari, cu 600 de locuri. De asemenea, meniurile pregatite de bucatarii iscusiti de aici va vor incanta papilele gustative pentru diversitatea lor. Au o prezentare deosebita si o calilate excelenta. Organizarea unei petreceri cu firma presupune insa multa pregatire.

Stiti insa cum puteti planifica un astfel de eveniment la restaurant?
Evenimentele de acest fel pot fi un mare beneficiu pentru afacerea dvs. Daca au fost facute corect, aceste evenimente va pot ridica profilul companiei, atrage clienti mari si arata publicului toate lucrurile deosebite la care ati lucrat. Dar planificarea unui eveniment corporat poate fi o durere de cap uriasa. Toate piesele in miscare pot deveni cu usurinta coplesitoare. Daca veti fi desemnat ca planificator de evenimente corporate pentru un eveniment viitor, va trebui sa echilibrati nevoile conducatorilor companiei cu nevoile oaspetilor. Va trebui sa aveti de-a face cu mai multi furnizori de evenimente si sa faceti constant compromisuri pentru a va asigura ca evenimentul va avea succes. Zeci de evenimente corporate au avut loc la salile de la Militari Ballroom, si colectiv stim ce este nevoie pentru a le scoate perfect. Iata cateva sfaturi utile si sfaturi pentru planificarea unui eveniment corporat bine facut.

Stabiliti din timp unde va merge bugetul
Daca sunteti planificatorul de evenimente corporate, compania a primit cel mai probabil un buget stabilit. Daca acesta este cazul, este important sa incepeti procesul de planificare a evenimentelor, determinand exact unde vor merge acesti bani. Cat de mult din buget este alocat pentru locatia evenimentului? La urma urmei, nu puteti incepe intalnirea cu furnizorii de evenimente fara sa stiti cat puteti cheltui. Mare grija insa sa nu treceti peste buget.

Intelegeti care sunt obiectivele pentru eveniment
Dupa ce vi s-a atribuit rolul de planificator de evenimente, este important sa intelegeti pe deplin care sunt obiectivele evenimentului. Doriti sa impresionati potentialii clienti sau investitori? Aveti nevoie sa atrageti atentia publicului cu un anunt mare? Este o lansare de produs? Sperati sa strangeti bani pentru un eveniment caritabil? Sau exista o alta misiune? Stiind scopul evenimentului, va determina ce tip de eveniment corporat ar trebui sa organizati si va dicta unde ar trebui sa se duca banii.

Selectati o echipa excelenta de asistenta
Organizarea unui eveniment poate fi incredibil de dificila pentru un planificator de evenimente corporative. Este nevoie de multa comunicare, planificare si rabdare, cu multe suisuri si coborari pe parcurs. Incercarea de a face totul singur va deveni coplesitoare. Din aceasta cauza, trebuie sa alegeti o echipa de asistenta excelenta care sa va ajute pe tot parcursul procesului de planificare. Luati in considerare delegarea unora dintre cei mai buni si mai stralucitori angajati ai companiei pentru a ajuta la planificarea evenimentului, oferindu-le informatii pe tot parcursul procesului si ajutand la executarea ideilor.

Nu uitati de social media si presa
Daca organizati un eveniment care este deschis publicului sau intentionati sa faceti un mare anunt corporat pentru toata lumea, atunci crearea publicitatii ar trebui sa faca parte din planificarea evenimentului. Asigurati-va ca ajungeti la publicul dvs. prin intermediul retelelor de socializare precum Instagram, Facebook si Twitter, povestindu-le despre evenimentul dvs., oferindu-le detalii si explicand de ce acest eveniment este o afacere importanta. Inscrierea in publicatii locale va fi fantastica pentru compania dvs., indiferent de obiectivele evenimentului.

Alegeti locul potrivit
Ca planificator de evenimente corporative, un element pe care nu-l puteti trece cu vederea este sa gasiti locul potrivit pentru eveniment. Militari Residence este un spatiu frumos, profesionist, suficient de mare pentru toti invitati si care ofera facilitati deosebite, cum ar fi cateringul intern, tavanele inalte, decorul extraordinar si o platforma sau o scena draguta pentru discursuri in fiecare sala. Aici veti gasi inclusiv un personal care este complet dedicat evenimentului. Echipa va fi complet concentrata doar pe evenimentul dvs.

Fiti atenti la catering
Una dintre cele mai delicate sarcini ale unui planificator de evenimente corporate este de a decide ce tipuri de alimente se pot servi la eveniment. Pe langa faptul ca oamenii sunt, in general, gurmanzi, exista, de asemenea, multe restrictii alimentare. Asigurati-va ca atunci cand lucrati cu cateringul, acestia pot oferi optiuni de alimentatie pentru oaspetii vegani sau care au restrictii alimentare religioase. Oaspetii vor aprecia foarte mult acest lucru.

Ramaneti mereu pozitiv
Procesul de planificare a evenimentelor corporative poate fi lung si frustrant, dar nu uitati sa ramaneti pozitiv. Cu o atitudine buna, puternica, veti putea sa rezolvati orice probleme care apar si sa faceti compromisuri acolo unde este necesar, care sa conduca la succesul evenimentului dvs.

Militari Residence ofera un spatiu superior, facilitati fantastice si cei mai buni membri ai personalului profesional care muncesc din greu pentru ca fiecare petrecere sa aiba succes. Pentru orice intrebari despre organizare, nu ezitati sa ii contactati!

No Comments Found

Leave a Reply