Un contabil bun se poate angaja si online

Si-ar face cineva un site vizibil pe internet, daca nu ar oferi servicii de calitate? Mediul online “te ingroapa” mai rau decat ar circula aprecierile negative in mediul real. Sa zicem ca un contabil nepriceput din lumea reala mai are posibilitatea de a migra de la un angajator la altul lasand un morman de documente gresite sau nefinalizate, dar o firma buna de contabilitate, cu o experienta de 14 ani in domeniu expusa virtual, nu-si permite sa greseasca.

Traim intr-o epoca in care accesul la credite, la bunuri si la servicii s-a simplificat mult, iar ceea ce gasesti cu dificultate in mediul fizic, iti sta la dispozitie la un click distant, in mediul online.
Facilitatea facilitatilor pentru orice antreprenor consta in posibilitatea de a angaja cel mai bun contabil online de la firma de top din Romania realcont.ro.

Relatia de colaborare debuteaza cu un test si cu o dovada de disponibilitate si prietenie: audit gratuit pentru firma ta. Ai posibilitatea sa analizezi documentul si sa evaluezi serviciile de contabilitate: rapiditatea, corectitudinea, complexitatea, ordonarea datelor, stabilirea prioritatilor.

Este primul contabil care accepta de bunavoie testul inaintea angajarii, tine minte asta! In cazul contabilului adevarat proba de foc o reprezinta nu interviul de angajare, ci proba practica de lucru.
Intre timp, poti parcurge cu incantare portofoliul: companii si firme importante se declara multumite de serviciile lor, mai poti analiza cu ochi critic site-ul. Stai! Ai vazut in cate limbi se poate comunica aici? Se pot face cereri si solicita informatii in 6 limbi, iar asta spune totul despre autoritatea si popularitatea firmei in domeniu.

Tarifele practicate sunt situate in intervalul 150-875 de lei pe luna si ele elimina si salariile si platile pe care le faci pentru un angajat, dar si cheltuielile de la birou: caldura, lumina, chiria, abonamentul la internet, echipamnetele de lucru.
Echipa profesionista a firmei amintite se poate ocupa de documentele tale de la 1 la 200 de documente variate, realizate toate cu profesionalism.

Partea promitatoare a relatiei nu s-a terminat! La semnarea unui contract de colaborare pe 12 luni (sa ai in vedere si economiile pe care ti le-am enumerate mai sus!) ofera 3 luni gratuitate la servicii de contabilitate. Ce spui de asta? Crezi ca mai gasesti in alta parte o oferta la fel de tentanta?

Te cunosc! Esti prapastios si este dreptul tau sa te temi, cand vine vorba de banii obtinuti prin munca si sacrificii! Si ei admit ca pot gresi, fiindca nimeni nu este mai presus de eroare (de lege mai este uneori…), dar iti ofera garantii. In cazul in care gresesc calculele, vei fi despagubit pentru asta, iar firma nu va da faliment deoarece Realcont.ro are polita de asigurare in cazul unor greseli profesionale.
Nu intra in panica, daca nu ti s-a recomandat un contabil bun, fiindca il gasesti pe internet pe cel mai bun dintre contabili!

Fii generos! Cand afli o informative utila, da-o mai departe fiindca si altii au nevoie de o firma de contabilitate!

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *