Internet

Un hotel ingrijit

Daca te-ai hotarat sa iti deschizi un hotel sau o pensiune, ar fi bine sa urmezi cateva sfaturi in materie de design interior. Intr-adevar, domeniul hotelier este unul foarte profitabil in ultimii ani, mai ales daca deschizi aceasta locatie intr-o zona des vizitata de turisti. La munte, la mare sau in locatii care au o anumita atractie turistica, se pot deschide pensiuni sau hoteluri chiar si de mici dimensiuni, pentru ca cererea este mereu mare. Insa, trebuie sa dai o importanta mare design-ului, asa cum am spus.  In primul rand trebuie sa te gandesti la tematica hotelului. Aceasta poate fi rustica, vintage, moderna sau poti crea un hotel cu camere care sa aiba fiecare cate o tematica, numai ca aici investitia s-ar putea sa fie putin mai mare sau anumite piese de decor pot fi mai greu de procurat. Mobilierul trebuie sa fie de calitate pentru ca acest lucru va fi usor observat de catre oaspetii care iti vor calca pragul. In plus, nu iti doresti sa aiba loc incidente cum ar fi o usa de sifonier care sa se desprinda si sa cada peste vreun client sau sa se rupa piciorul patului in timp ce oaspetele tau doarme.

De aceea, adreseaza-te firmelor de specialitate in ceea ce priveste mobilierul pentru hoteluri si pensiuni. Inca un aspect peste care nu trebuie sa treci cu vederea il reprezinta covoarele. Nu poti sa cumperi covoarele obisnuite pe care le vedem in case sau apartamente decat in anumite cazuri. In rest, pentru holuri, receptie si chair pentru interiorul camerelor este indicat sa alegi covoare profesionale. Acestea se pot achizitiona tot de la magazine de specialitate precum covoare-profesionale.ro.

Acest magazin ofera doar produse de calitate. Aceste covoare sunt realizate din fire speciale de nylon, poliamida sau polipropilena, si asta le face a fi atat practice, cat si foarte rezistente. Textura lor speciala le face usor de spalat si nu exista riscul de a intra la apa sau de a-si pierde culoarea. Pe site sunt disponibile covoarase HORECA in diverse culori si cu modele cat mai variate. Ele se potrivesc indiferent de spatiu si pot fi montate cu usurinta. In plus, partea de interior a acestora este realziata in asa fel incat sa nu faciliteze alunecarea si astfel se evita accidentarea personalului sau a clientilor.

De asmenea, tot pe site-ul covoare-rpofesionale.ro sunt disponibile covorase exterior. Indiferent de tematica pe care pensiunea ta sau hotelul o are, astfel de covoare sunt esentiale. Ele au un rol estetic la intrarea in locatia ta, dar si un rol functional. Sunt menite, prin textura lor speciala, sa tina la distanta murdaria de pe pantofii clientilor, in special in zilele cand afara ploua sau ninge. Daca iti doresti insa ceva cu adevarat deosebit, potic omanda, tot de pe site, un covor cu logo. Indiferent de log sau de imaginea aleasa, echipa de la covoare-profesionale.ro iti va oferi covorul personalizat pe care il doresti.

Asa ca, daca tii cont de asemenea aspecte de ordin estetic si nu numai, iti garantam ca vei avea succes cu afacerea ta. Imaginea face cam 80% din succes alaturi de serviciile oferite si covoare-profesionale.ro este aici pentru a te ajuta.

 

No Comments Found

Leave a Reply