Un marinar care a servit armata americana…

Sergentul Jacinto Bernardo, un marinar care a servit armata americana timp de 21 de ani, l-a rugat pe prietenul sau, Jeremy Epperson, sa aiba grija de noua lui casa din California cat timp el este plecat in Japonia cu familia. Casa pe care o avea marinarul era una simpla si fara renovari, singura pe care familia lui Jacinto si-o permitea in acel moment.
Prietenul sau nu a stat pe ganduri si a acceptat imediat rugamintea sergentului, dar ceea ce nu stia Jacinto era ca Jeremy avea planuri mult mai mari decat sa aiba grija de casa.

In timp ce Jacinto era plecat, Jeremy a strans 70.000 de dolari pentru a renova casa si pentru a-i aduce imbunatatirile de care avea nevoie si care erau necesare. A numit acest proiect “Casa de intoarcere a eroilor”.

Atunci cand Jacinto si familia lui s-au intors, o limuzina ii astepta la aeroport ca sa ii duca acasa. Jeremy si-a pus in cap ca un asemenea om, un erou al marinei americane, nu se putea intoarce intr-o casa care nu se ridica la nivelul lui.

Cand a vazut cum arata casa lui, marinarul a izbucnit in lacrimi si a marturisit ca este cea mai mare surpriza de care a avut parte in toata viata lui.Jacinto a mai adaugat ca nu el este cel care merita asa ceva, ci colegii lui care sunt inca in razboi.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *