Personale

Un nou importator de imbracaminte de lux se face remarcat pe piata modei in Romania

In industria comercializarii si distribuirii de haine fabricate sub numele unor marci de faima recunoscute pe plan international, competitia este acerba. Fiecare firma doreste realizari cat mai mari si capteaza, in acest sens, atentia clientilor sai prin punerea la dispozitie a produselor si serviciilor de cea mai buna calitate, in limitele trasate de fiecare (buget, disponibilitate s.a.m.d.p).
Pentru a fi cat mai solicitat, dorit trebuie sa pui in valoare ceea ce oferi ca furnizor pentru clienti.
In scopul intregirii acestor conditii, va prezentam societatea noastra, Mario Fashion Europe, care intra pe piata romaneasca prin importuri de haine de lux ale diferitelor case de moda din Europa.
Cu o experienta vasta in domeniu, compania se bucura de respect in industrie in numeroase locatii precum Brazilia, China, Turcia, Italia in mod deosebit. Lista poate continua cu succes cu Romania, furnizand prin intermediul site-ului mariocorp.ro haine si accesorii de lux pentru adulti si haine pentru copii, produse de calitate la preturi de importator firmelor cu activitate de profil.
Firma pune la dispozitie colectii ale celor mai cunoscute case de moda din Italia si Franta, dar asigura si informatii cu privire la acestea, pentru o mai buna colaborare cu clientii existenti, dar si cei viitori.
Condusa de o echipa creativa si experimentata, Mario Fashion Europe va sta la dispozitie pentru orice fel de informatii legate de haine de lux, accesoriile pe care le are in stoc, fie ca sunt acestea genti ori posete, fiecare produs este destinat unui gust anume si unui segment de piata specific..

No Comments Found

Leave a Reply