Tehnologie Video

Un nou showroom AVmall, pentru toti pasionatii de sunet si video!

Toti pasionatii de videoproiectie sunt asteptati intr-o locatie foarte speciala, pentru a se bucura de singura camera din Romania care este dedicata videoproiectiei Optoma Romania. Este vorba de un nou showroom AVmall a fost deschis luni 5 Noiembrie, acesta fiind situat pe Strada Acvila Nr. 41 in Bucuresti in apropierea hotelului Marriott.

In aceasta camera te vei putea bucura de o experienta nemaivazuta in videoproiecte alaturi de un sistem home cinema extrem de performant dar si de restul locatiei in care veti putea vedea foarte multe alte produse deosebite, foarte multe dintre acestea fiind chiar in premiera nationala.

4 camere de auditii intra in total in componenta acestui showroom, in fiecare camera fiind prezentate foarte multe produse precu: amplificatoare stereo, recivere stereo si multicanal, network player, DAC-uri, amplificatoare de casti, player portabil, casti dar si boxe si siteme de boxe home cinema, subwoofere si soundbar. Experienta senzoriala atat audio cat si video a fost una de exceptie atat pentru cei de la AVmall cat si pentru vizitatori,

Programul din timpul saptamanii, este de luni pana vineri intre orele 10-20, interval orar in care puteti vizita acest showroom de exceptie. Multumita organizatorilor programul din timpul saptamanii a fost prelungit cu inca 2 ore fata de cel initial. In cazul in care programul de luni pana vineri nu va permite, showroom-ul este deschis si sambata insa doar pentru cei cu programare.

Harta si GPS Showroom: https://goo.gl/SxGmst.

No Comments Found

Leave a Reply