Un nou sistem de filtrare al aerului pentru intreaga ta casa?

In cazul in care casa ta are probleme considerabile de calitate a aerului interior s-ar putea ajunge la un punct in care nu mai are sens sa te bazezi pe purificatoarele de aer portabile. In timp ce instalarea unui intreg sistem de filtrare al aerului acasa care se integreaza cu sistemul de aer conditionat multisplit poate fi un pas mai scump, are o varietate de beneficii pe care filtrele de aer portabil pur si simplu nu le pot oferi.

Filtrare in mai multe camere
Deoarece sistemul AC transporta aer conditionat in fiecare camera din casa ta, in acelasi timp, ai avea nevoie de cate un purificator de aer portabil in fiecare dintre aceste incaperi, pentru a distruge poluantii inainte ca locuitorii sa ii poata inspira. Aparatele de aer conditionat care au incorporate filtre de purificare a aerului elimina alergenii si alte particule din aer inainte de a-l sufla afara.

Functionare silentioasa
Chiar daca achizitionezi un purificator de aer care este proiectat pentru a fi silentios, se poate crea inca o cantitate semnificativa de zgomot. Din moment ce acesta va fi incorporat intr-un aparat convertibil tavan / podea singurul lucru pe care il vei auzi este nivelul normal de zgomot creat atunci cand acesta este in functiune.

Purificare a aerului imbunatatita
Intr-o casa normala, un sistem de aer conditionat va recircula aerul prin casa de obicei, de la cinci la sapte ori. Acest lucru inseamna ca tot aerul din casa ta va trece nu doar o singura data prin sistemul de filtrare, ci de mai multe ori in fiecare zi. In cele din urma, cu cat va circula mai mult prin filtru, cu atat va fi mai curat pentru familia ta, pentru a-l respira.

Un aparat de aer conditionat mai curat
Particulele care pot ajunge in aer si diminua calitatea acestuia au, de asemenea, si capacitatea de a deteriora sistemul AC. Din cauza resturilor ce intra in compresor, poate deveni imposibil pentru acesta sa continue sa functioneze la fel de eficient ca la inceput. De-a lungul timpului, acesta va trebui sa lucreze mai mult pentru a crea un mediu confortabil in interiorul casei tale, ceea ce inseamna un consum suplimentar de energie si fortarea componentelor pentru a lucra mai greu decat ar trebui.
Nu numai ca acest lucru va crea costuri mai mari pentru racire, dar te poate obliga, de asemenea, sa cheltuiesti mai multi bani pe reparatii, in timp ce va scurta si durata de viata a echipamentului. Atunci cand un intreg sistem de filtrare al aerului este in uz, aerul ce trece prin componentele aparatului de aer conditionat va fi mai curat, ajutand sistemul sa continue sa ruleze la eficienta optima.