Comunicat de presa Comunicate de presa

Unde aleg sa ma cazez?

Sunt la jumatatea concediului si mi-am facut putin timp sa scriu repede despre zona montana pe care o vizitez. Acest paradis   Brasov – Moeciul de Sus e mica Austrie din Romania, loc pitoresc cu care ne putem mandri . Situat la poalele Muntilor Bucegi si Piatra Craiului, localitatea Moeciu de Sus reprezinta pentru multi un loc ideal de petrecere a timpului liber, a unor momente de neuitat, un loc deosebit de frumos atat pentru distractie cat si pentru relaxare. Rezolvarea problemei cazarii a fost extrem de simpla, noroc cu inchirierile online.

Cu un simplu search am gasi o sumedenie de oferte pentru pensiuni Moeciu. Dupa recenzii cred ca am gasit-o pe cea mai potrivita.

Practic in orice anotimp ai poposi aici la Moeciu de Sus, peisajele te incanta la tot pasul, ai destule posibilitati de distractie atat iarna cat si vara si te poti bucura din plin de momente de liniste si relaxare.

Peste cateva zile ma pregatesc sa merg in Dobrogea, sa revad Delta, vast si complex mediu natural. Aici natura este stăpână, existând zeci de specii de pești și cea mai bogată faună ornitologică din lume. Pentru cazarea din Delta voi proceda la fel. Internatul imi va facilita din nou o interactiune intre mine si oricare pensiune din Chilia Veche.  Tuturor celor interesati de calatorii le recomand sa studieze ofertele de cazare direct pe internet.

Sunt detalii care nu mai pot fi reglementate odata ajunsi acolo. Nu vorbesc despre peisaj pentru ca acesta deja apare in discutie in momentul in care alegem zona pe care o vom vizita, dar peisajul este foarte important. Sa fie o zona frumoasa, sa fie apropiata (20-30km) de un oras mai mare, ca sa pot avea acces la doctori in caz de nevoie.

Sa avem acces la magazine, sa am o taraba cu jucarii si un parc in localitate unde sa duc copiii. Sa aiba preturi decente. Proprietarul sa fie disponibil si sa ajute in rezolvarea problemelor ivite pe parcursul sejurului meu. Sunt foarte meticuloasa cand aleg zona in care merg si pensiunea unde voi sta. Multu success in alegerea locatiei, nu neglijati acest aspect!.

No Comments Found

Leave a Reply