Internet

Unde gasesti huse de protectie pentru telefoane Samsung sau iPhone

Imi schimb telefoanele destul de des, si o data cu acestea si diverse accesorii, precum husele de protectie, castile sau pop-socket-urile. Iar in ceea ce priveste vechile telefoane, fie le vand pe diverse site-uri de anunturi sau le ofer altor persoane apropiate.

Motivul pentru care le schimb atat de des este acela ca vreau sa testez mereu ceva nou. Asa ca, de fiecare data cand pe piata apare un model care aduce ceva in plus, incerc sa il obtin imediat ce este disponibil, in special online. Totodata, imi place sa am la dispozitie si designuri diferite de fiecare data. Astfel, daca luna aceasta am un telefon cu un ecran de 6 inchi poate ca luna viitoare vreau ceva mai mare sau mai mic.

Asadar, nu am avut pana acum un smartphone pe care sa il tin in posesia mea mai mult de 5 sau 6 luni, si asta in cazul unor modele de top sau a altora mid-range ceva mai curioase. Asa ca nici husele de protectie nu au o durata de viata mai mare. Din fericire pentru mine, stiu de unde sa imi aleg noi modele de huse dar si alte accesorii GSM utile pentru fiecare nou smartphone. Este vorba despre magazinul online Tozmobile, ale caror produse sunt exact ceea ce am eu nevoie.

Fara indoiala ca exista, cel putin la noi in tara, probabil ca sute de magazine, online si fizice, care sa ofere astfel de accesorii sau servicii GSM insa ne putem pune de acord ca nu gasim peste tot aceeasi calitate si preturi accesibile. Ca si in cazul altor produse, precum haine sau accesorii vestimentare, si accesoriile GSM pot fi contrafacute, sau cel putin calitatea lor sa fie una slaba. Luand de exemplu husa de protectie, aceasta poate fi realizata dintr-un plastic de slaba calitate care se poate sparge de prima data cand telefonul va cadea pe jos. Sau o folie de protectie pe care dam o suma considerabila de bani si totusi nu se lipseste bine pe ecran.

Asadar, trebuie sa stim de unde sa alegem produse de calitate. Iar asta putem face cel mai bine prin recomandarile altor persoane, care au incercat inaintea noastra acele produse. Astfel, pe site-ul celor de la Tozmobile, putem cauta un accesoriu in functie de rating-ul oferit de ceilalti clienti ai magazinului. In acest fel putem fi siguri ca facem sau nu o alegere buna.

Ca si mine, sunt sigur ca mai exista multi alti posesori de smartphone-uri care vor mereu ceva nou, care sa arate si sa se miste bine. Asa ca, desi nu ne schimbam cu totii telefoanele atat de des cu siguranta ca unii ne schimbam macar husele, mai mult de dragul aparentei. Iar in acest sens, acest magazin isi reinnoieste luna de luna oferta de huse de protectie. De asemenea, cu aparitia unui nou model de smartphone sunt introduse si alte noi modele de huse pentru acesta, care poti fi achiztionate si la precomanda, fiind astfel siguri ca vom fi printre primii care detin o editie limitata sau unica.

Exista diverse materiale din care pot fi confectionate https://www.tozmobile.ro/huse-iphone-samsung-telefoane. Daca le vrem doar pentru aspect, putem alege fara probleme una din material textil, ca de exemplu denim, sau din silicon. Daca insa le vrem si pentru aspect si pentru protectie, putem opta pentru modele din fibra de carbon sau chiar piele, care ofera telefoanelor un aspect foarte elegant, chiar business as putea spune. Totodata, putem alege si ce tip de husa sa fie, ca de exemplu cele back cover, cele flip sau book cover, full cover 360 si altele, unele perfecte pentru barbati, altele pentru femei.

Preferatele multor persoane sunt si husele personalizate, acestea putand fi modificate in fel si chip. Fie pur si simplu alegem ca pe huse sa fie imprimate sau lipite diverse imagini, motive, texte sau acestea sa aiba o anumita forma, precum unele huse „Mikey Mouse” sau „Bunny” cu urechi. Si pentru mine conteaza destul de mult acest aspect, asa ca de fiecare data aleg cu grija modelele de huse de protectie. Uneori vreau ceva mai casual, alteori ceva foarte specific. Cu rabdare, am reusit sa gasesc tot ceea ce am avut nevoie la Tozmobile.

Pe langa huse si folii, in acest magazin putem gasi, dupa cum am mentionat precedent, orice accesoriu GSM am avea nevoie pentru un telefon. Ca si in cazul acestor sisteme de protectie si la celelalte produse ofertele sunt updatate saptamanal astfel incat clientii sa isi poate gasi si achitiona accesoriile de care au nevoie foarte usor si la un pret bun. De altfel, clientii au la dispozitie mai multe optiuni, in ceea ce priveste plata, posibilitatea de retur, deschiderea coletului la livrare precum si multe alte avantaje. In plus, ne putem abona si la newsletter-ul lor pentru a fi mereu la curent cu stirile.

No Comments Found